Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Υπάρχει ακόμα ζωή!


Εννοείται πως κανένα πρωτάθλημα δεν γυρίζει πίσω με τη νίκη στην Κρήτη. Αυτό χάθηκε πλέον και είναι κρίμα που πέταξε ΠΡΙΝ το ντέρμπι που όλοι περιμέναμε πως και πως.

Η ουσία του διπλού αυτoύ αφορά τη ζωή που φάνηκε να υπάρχει ακόμη στην ομάδα κάτι που τουλάχιστον δίνει μια ελπίδα ότι δεν θα διαλύσεις εντελώς στα πλέι οφ και θα αποφύγεις τα χειρότερα. Δείχνει ότι κάποιοι το παλεύουν ακόμη με όσα όπλα διαθέτουν. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι παίκτες για τις απανωτές ήττες, με όσα όμως συμβαίνουν γύρω τους είναι και οι τελευταίοι στη σχετική λίστα. Απλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν την υπέρβαση.

Εικόνα για το ματς δεν έχω γιατί δεν είδα ούτε λεπτό, οπότε δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Το αποτέλεσμα άλλωστε είναι αυτό που μετράει και τίποτα άλλο. Εύχομαι να συνεχιστεί μια σταθερή πορεία, ώστε τουλάχιστον να αποφευχθούν τα χειρότερα και να φανεί ότι κάτι έχει μείνει ακόμη να αναπνέει σε αυτό τον σύλλογο, πλην των οπαδών του.

6 σχόλια:

  1. Βασιλαρα σε βρηκα...συνεχισε ετσι ρε μαγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όλως τυχαίως , με το που πήγε ο γαύρος στο +7 επανήλθε η ζωή , επανήλθαν τα τρξίματα , το στρωτό ποδόσφαιρο , η κατοχή και η αυτοματισμοί , ο Κλέιτον στην ενδεκάδα , ο Μπουμσονγ στην ενδεκάδα , ο Νίνης στην Ενδεκάδα , ακόμη και ο Λέτο γυρίζει από την Ιταλία . Δε μου φαίνονται και πολύ φυσιολογικά όλα αυτά . 'Εχει λυθεί το ιδιοκτησιακό ? ΟΧΙ . Μήπως πληρώθηκαν ? Δε νομίζω . Κάτι δε μου κολάει την τρέλα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ... ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!! ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ .... ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ , ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΔΡΕΣ! ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ..... ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ....

      Διαγραφή
  3. Νομιζω οτι θα προτιμουσα να μην παιζαμε καλα σημερα, τωρα νιωθω λες και παιζουνε με τα νευρα μου...Τρελο, αλλα ετσι αισθανομαι.Αντε, παμε γερα αλλη μια χρονια για την 2η θεση...Που κι αυτη τι να τι κανεις,εδω δεν ξερεις αν θα υπαρχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια κ εγω αυτο σκεφτηκα ομως τι ακριβως σκεφτεστε ? οτι πηραν εντολη απο "καποιον" να χασουν τα παιχνιδια ? ποιος να ειχε αυτο το συμφερον ? δεν μπορω να το πιασω εντελως ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι το εαν πήραν εντολή ή οχι και απο ποιόν δε θα το μάθουμε ποτέ . Η ουσία είναι πως τα τελευταία χρόνια επαναλαμβάνονται τα ίδια φαινόμενα σχετικά με τα αποτελέσματα στα κρίσιμα ματς που δεν μπορεί να είναι συμπτώσεις . Δυστηχώς αυτή η διχόνοια που υπάρχει μεταξύ μας δεν μας επιτρέπει να το δούμε καθαρά . 'Ισως λοιπόν να είναι και αυτός ένας λόγος που συντηρείται αυτή η φαγωμάρα τόσα χρόνια . 'Οποιος το ψάξει με καθαρό μυαλό και μακριά απο χαζοκόντρες θα δεί οτι τις πλείστες φορές που ο ΠΑΟ ήταν γερά μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου τα τελευταία 16 χρόνια στα κρίσιμα παιχνίδια και με υποδεέστερους αντιπάλους μάλιστα έκανε γκέλες . Μόλις ο γαύρος το εξασφάλιζε η ομάδα πέταγε είτε σε πλαίη οφ είτε μέχρι να καπαρώσει την 2η θέση (πάντα)!!!!!

      Διαγραφή