Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Παναθηναϊκό δικαστήριο υπάρχει;


Ο Τζίγκερ έκανε λέει αγωγή στον Βγενόπουλο με δικηγόρο τον… Κωνσταντόπουλο (α χα χα χα, μπα σε καλό του) για όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου του Πεντελικού. Σας έχω ξαναγράψει ότι αν υπήρχε Παναθηναϊκό δικαστήριο ο Τζίγκερ στην καλύτερη γι’ αυτόν θα είχε φάει ισόβια.

Σκεφτείτε με λίγα λόγια πόσες μηνύσεις και αγωγές θα έπρεπε να έχει φάει στο κεφάλι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για όσα έχει κάνει στην ομάδα που οι οπαδοί λατρεύουν σαν τη ζωή τους.

Για να μην το κουράζουμε άλλο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ενδιαφέρουν οι μηνύσεις του Βαρδινογιάννη στον Βγενόπουλου, ούτε του Βγενό στον Τζίγκερ. Ας τα βρει η… υπηρεσία και οι δικηγόροι τους. Το θέμα είναι όλο αυτό το συνεχιζόμενο καραγκιοζιλίκι που έχει μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε βαρέλι δίχως πάτο.

Τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές. Πιστεύει ο Τζίγκερ ότι είναι όλα καλώς καμωμένα στο θέμα του γηπέδου; Ε ας το πάρει πάνω του οικονομικά και νομικά να τελειώνουμε. Κι αν κάνει πίσω ο Βγενόπουλος τότε μαζί με τους τσάτσους του Βαρδινογιάννη θα κράξω και εγώ και όλοι οι Παναθηναϊκοί τον Mr Mig. Είναι τυχαίο ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν πλησιάζει το πράσινο ναρκοπέδιο; Δεν υπάρχουν μήπως καλοί Παναθηναϊκοί να πάρουν την ομάδα σε ολόκληρη τη χώρα. Υπάρχουν και παραϋπάρχουν. Κορόιδα δεν παίζουν πια…

1 σχόλιο:

  1. 'Απλώς πλέον ο σωφέρ μας λέει κατάμουτρα πως θα διαλύσει την ομάδα ο,τι και να γίνει . Το μισό πόλεμο που κάνει στον Παναθηναικο και τους οπαδούς του να είχε κάνει στα συνεταιράκια του τους απέναντι θα είχαμε 5-6 πρωταθλήματα παραπάνω για πλάκα . Θέλω να αισιοδοξώ αλλά δεν φένεται φώς στο τούνελ δηστυχώς . Μας τελειώνει και το απολαμβάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή