Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η χώρα των... πανηγυρτζίδων


Χίλια μπράβο λοιπόν αξίζουν στον ΑΠΟΕΛ. Αντε, να το πω και εγώ για να μη χαλάσω την… πιάτσα. Αυτή δεν είναι η νέα μόδα άλλωστε στα facebook και τις εφημερίδες; Αυτή και το «παράπονο» για τα αδικημένα τα παιδιά. Τον Χιώτη, τον Μπίδη, τον Πουρσαϊτίδη και τους υπόλοιπους.

Ένα σωρό χαζοχαρούμενες φωνούλες μας τα έχουν ζαλίσει για την «αδικία» και τις «απαντήσεις». Ρε πλάκα κάνουμε; Να είναι καλά τα παιδιά γι’ αυτό που πέτυχαν, μακάρι να φτάσουν και παραπάνω. Μαγκιά τους θα είναι, αν και προσωπικά το θέμα σαν Παναθηναϊκό δεν με απασχολεί.

Το ζήτημα είναι η υπερβολή και η σημαία της (και καλά) αδικίας. Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα αδίκησε κανένας τον Χαραλαμπίδη στον Παναθηναϊκό; Στενοχωρήθηκε κάποιος όταν έφυγε ο… παιχταράς; Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τα υπόλοιπα παιδιά.

ΜΟΝΟΙ τους πέτυχαν την… κατακραυγή τότε, μόνοι τους κέρδισαν και την αποθέωση τώρα. Δικηγόρο τον κάθε «πανηγυρτζή» και ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος) δεν νομίζω πως χρειάζονται. Δεκτές οι όποιες ενστάσεις σας, αλλά γνώμη δεν αλλάζω.


1 σχόλιο: