Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Kάποιος να τους κλείσει το στόμα!


Είχα μια σχετικά έντονη μέρα και κάθισα αργά το βράδυ στην τηλεόραση να χαλαρώσω. Βάζω Μακεδονία ΤV και πάω να σαλτάρω. Ακόμη και ο παρουσιαστής να επιχειρεί να δώσει ένα δίκιο στον Παναθηναϊκό για τα όργια του Βοσκάκη και να έχεις τον παλιό διαιτητή τον Ναζίρη και κάποιον Αποστολίδη να λένε φοβερά και τρομερά πράγματα. Για 50-50, για ρεσιτάλ, για ανακοινώσεις αποπροσανατολισμού και άλλες τέτοιες παπαριές.

Και πάνω που λες να αλλάξεις κανάλι για να μην σπάσεις την τηλεόραση σκάει μύτη και ο διασκεδαστής ο Τσάκας. Φαντάζομαι, ότι μόνο γι’ αυτό τον καλούν, αφού άλλον ρόλο δεν έχει παρά τα σότα που σας αραδιάζουν τα τσακάκια του. Δεν σας κρύβω ότι παρά την άγνοιά του για το πέναλτι του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε από παντεκάθαρο οφσάιντ έκανε ένα σχετικό θόρυβο και τους στρίμωξε. Σημεία των καιρών κι αυτά και της έλλειψης δύναμης από τον επίσημο Παναθηναϊκό, αλλά γνωστά είναι κι αυτά. Κάπως έτσι είδε φως και μπηκε και ο τύπος αυτός, αλλιώς δεν θα τον άφηναν να δει την ομάδα ούτε με εισιτήριο.

Ήταν να μην αρχίσει το παραμύθι με την επένδυση όμως. Αντί να κάνει το σταυρό του που οι Παναθηναϊκοί τον έχουν σεβαστεί και δεν τον έχουν πάρει με τις κλοτσιές (ως πότε δεν ξέρω), συνεχίζει και… επαυξάνει. Την Τετάρτη θα κάνουν την πρόταση ώστε να εμφανιστούν την Παρασκευή ως ιδιοκτήτες,. Εγώ θα πω καταρχήν πως καλό είναι να μην εμφανιστούν γιατί θα έχει και κόσμο απ’ έξω και τον Βγενόπουλο από μέσα. Ας το έχουν αυτό στο μυαλό τους. Α και αν ξέρετε ότι το μεγάλωσε το σότο και πάλι. Δεν μίλησε μονάχα για την 15άρα, αλλά και για γήπεδα και διάφορες άλλες «επενδύσεις». Μόνο τον Ροναλντίνιο και τον Σικαμπάλα ξέχασε αυτή τη φορά.

Για να τελειώνουμε ο τύπος αυτός εξακολουθεί να έχει πρωτοφανή άγνοια κινδύνου. Αντί να βουλώσει το στοματάκι του και να αφήσει τις «εξελίξεις» να τρέξουν, προκαλεί καθημερινά, μιλώντας στο κάθε πιθανό και απίθανο μέσο και παίζοντας με τα νεύρα του ήδη σαλταρισμένου οπαδού. Μετά μην απορεί αν τον κυνηγάνε μέχρι και οι κεντρικές θύρες. Δεν θα του φταίνε οι κακοί δημοσιογράφοι που του κάνουν κριτική. Αν και ακόμη και γι’ αυτό, το σταυρό του θα πρέπει να κάνει με τον στρατό των απίθανων που έχει μαζέψει γύρω του για να του κάνουν τις αβάντες.Πάλι καλά να λέει που έχει και αυτούς, τους οποίους προσωπικά δεν τους θεωρώ καν συναδέλφους μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου