Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχει «ξενέρωσα», ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!


Από το βράδυ της Κυριακής, οπότε και φύγαμε με σκυμμένο το κεφάλι από το ΟΑΚΑ, αυτό που όλοι λένε είναι ότι με τον Ολυμπιακό δεν θα γεμίσει εντελώς το γήπεδο. Ίσως να μην είναι κάτι που απέχει από την πραγματικότητα, αλλά προσωπικά με βγάζει από τα ρούχα μου.

Σαφώς και είναι δικαιολογημένο το ξενέρωμα όλων από τους έξι μαζεμένους πόντους που χάθηκαν και από το -4 στη βαθμολογία. Άλλο όμως αυτό και άλλο το «δεν πάω στο γήπεδο». Πλάκα κάνουμε τώρα; Και για να έχουμε καλό ρώτημα, όλοι αυτοί που ξαφνικά ξενέρωσαν και θα κάτσουν στον καναπέ, πότε πήγαν φέτος στην κερκίδα; Μεταξύ οργανωμένων (που ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί), συγγενών και φίλων γίνονταν τα περισσότερα φετινά παιχνίδια, οπότε μόνο θέμα ξενερώματος δεν τίιθεται. Αφήστε τα αυτά, ξεκολλήστε και κάντε αυτό που πρέπει.  

Ο καιρός φτιάχνει για τα καλά, ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει το τελευταίο του χαρτί και για μένα την Κυριακή το απόγευμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να υπάρξει έστω και ένα άδειο κάθισμα. Αποτυχία θα είναι και καμία δικαιολογία δεν υπάρχει. Μην ξεχνάτε με ποιον παίζουμε, να έχετε γενικότερα ως μότο το «δεν ξεχνώ» και να πάτε στο ΟΑΚΑ να σπρώξετε (ME ΜΥΑΛΟ) την ομάδα στο παιχνίδι απέναντι σε ένα ολόκληρο κατεστημένο. 

Στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν οι μέτοχοι μπορεί να γύρισαν την πλάτη στην ομάδα, όμως ο κόσμος πρέπει να είναι ΕΚΕΙ. Ξανασκεφτείτε το και πάρτε το αλλιώς ρε γαμώτο. Ας ξεσηκώσει ο ένας τον άλλον και ας είμαστε όλοι εκεί. Ούτε 40, ούτε 50 χιλιάρικα (που σαφώς και φτάνουν για και καυτή ατμόσφαιρα) δεν αρκούν. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Με τρέλα για τον Παναθηναϊκό!

2 σχόλια:

  1. Νικολα,μην πας μακρια...πηγα και πηρα εισιτηρια την δευτερη μερα που βγηκαν.Οποια θυρα ειναι κοντα στους οργανωμενους,εχει εξαντηληθει.Οποτε,καλυτερα εμεις κι'εμεις που δεν εχουμε χασει αγωνα φετος,παρα να ερθει ο καθε καναπεδατος και να αρχισει τις γκρινιες και τα γιουχαρισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοι πρεπει να ειναι ξενερωμενοι μετα την σημερινη κηδεια στο Καραισκακη...Πως και η Μπαρτσελονα της Ελλαδας ρε παιδια παραλιγο να φαει 5 μεσα σε 10 λεπτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή