Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Καλά μας κάνουν!


Καταρχήν οι τύποι είναι… εντελώς προβλέψιμοι. Εκτός κι αν υπάρχει κανείς που δεν πίστευε ότι παραμονές της γενικής συνέλευσης θα σκάσουν μύτη, Αραβες, Ουκρανοί, Πακιστανοί και διάφοροι άλλοι τέτοιοι περίεργοι.

Ο Τσάκας λοιπόν ξαναχτύπησε και «έδειξε» τα 15. Αυτά που είχε «δείξει» - και το επιβεβαίωνε και η πλευρά Τζίγκερ - πριν τις γιορτές και ακόμη τα ψάχνουμε. Το ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει ακόμη ΤΙΠΟΤΑ (παρά ένα χαρτί κάποιου φαντάσματος που... θα τα βάλει) είναι μια… λεπτομέρεια που μοιάζει πολύ μικρή για να χαλάσει την ιστορία. Βγήκε και στο ραδιόφωνο και έκανε το κομμάτι του μιλώντας σαν… ιδιοκτήτης και υπάρχουν «πρόβατα» που το έφαγαν ΚΑΙ αυτό.

Ε για να μην το κουράζουμε το θέμα, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ φίλοι μου, με την ανοχή που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα και που ΟΛΟΙ δεν τους πήραμε με τις κλοτσιές. Φταίει (το λιγότερο) και ένα μέρος του κόσμου (πλην Φορέα που τους έβγαλε κατευθείαν στη σέντρα) που έφαγε το παραμυθάκι και βγαίνει στα σάιτ και τα ραδιόφωνα επί έξι μήνες και ουρλιάζει «έρχονται οι Αραβες, θα σας γαμήσουμε όλους», φταίνε σε ΜΕΓΑΛΟ βαθμό συγκεκριμένα ΜΜΕ που είχαν (και έχουν) κάνει σημαία το ψέμα και ουσιαστικά δημιούργησαν γενιά λοβοτομημένων Παναθηναϊκών, μα πάνω απ’ όλα φταίει ο Βαρδινογιάννης που συντηρεί όλη αυτή την ιστορία για να ξεφεύγει η κουβέντα από την ταμπακιέρα.

Είναι εμφανές ότι η προσπάθεια συσπείρωσης που παρατηρείται εσχάτως χάλασε πολλούς, γι’ αυτό και επανήρθε το σχέδιο διάλυσης. Σκοπός είναι να ξενερώσει ο Βγενόπουλος και όποιος τέλος πάντων είναι δίπλα του και να κάνουν πέρα (να πει δηλαδή «εγώ μπορώ να μαζέψω καμιά 10αριά, εσείς που έχετε 15 προχωρήστε») να χαθεί κανά δίμηνο πάλι, να κάνει πίσω ο… νέος Αλ Σαούντ και να βαρέσει το «κανόνι» η ομάδα. Κάπως έτσι πρέπει να το ‘χουν στο μυαλό τους, δεν μπορεί…

Το πιο αστείο στην ιστορία είναι ότι υπάρχουν «συνάδελφοί» μου που εμφανίζονται ΠΛΕΟΝ επιφυλακτικοί. Οι καθημερινοί συνομιλητές του Τσάκα τον πουλάνε τώρα τον «αδερφό» τους και κρατάνε μικρό καλάθι. Τόσο καιρό που δούλευαν τον κόσμο και έκαναν τους αγγελιοφόρους του σότου συντηρώντας ανύπαρκτες καταστάσεις δεν είχαν ενδοιασμούς και αμφιβολίες; Δεν περιμένω απάντηση, δεν πιστεύω άλλωστε ότι κάνουμε και την ίδια δουλειά. Καλημέρα και τα ξαναλέμε κάποια στιγμή.

4 σχόλια:

  1. Μπηκα στα τσατσικανεα να τσεκαρω αντιδρασεις και βλεπω ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεκαδες προβατα να πιστευουν στα ιδια και τα ιδια. ΠΟΣΑ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?? Ευχομαι να προκειται για στημενους και οχι για οπαδους/φιλους του Παναθηναϊκού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχεδιο διαλυσης αρχισε με το στημενο απο τον τζιγγερ πεναλτι του σαριεγκι(δικο του παιδι οπως ολοι οι αμπαλοι).
    Οπως τοτε στο ματς με την Ξανθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την περισσοτερη πλακα την εχει ο Μπαμπης ο Τσιμπιδας στα τσατσικα νεα. Γραφει ωσαν προδωμενη γκομενα του Τσακα ο καημενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή