Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ποιος θέλει το ΧΑΟΣ;


Είναι προφανές πως το ερώτημα στον τίτλο δεν χρειάζεται απάντηση. Την ξέρετε από μόνοι σας. Γίνεται όμως με αφορμή το σότο που μοίραζε κάποιος στην πιάτσα το απόγευμα της Τρίτης (δεν αναφέρω ποιος, για να τον προστατέψω, άσχετα αν ο ίδιος δεν προστατεύει τον εαυτό του) και σύμφωνα με το οποίο ο Βγενόπουλος με τον Πολέμη ζήτησαν πίσω τα λεφτά τους, άρα…  μόνη λύση ο Τσάκας (μας) ή ΧΑΟΣ.

Είναι επίσης προφανές ότι ο Γόντικας δέχεται ασφυχτικές πιέσεις από το περιβάλλον του Βαρδινογιάννη να παραιτηθεί και να οδηγήσει στον Παναθηναϊκό σε οριστική ΔΙΑΛΥΣΗ. Να χαθεί η μπάλα με τον διακανονισμό στην ΟΥΕΦΑ και τις οφειλές, να βαρέσει κανόνι η ομάδα και να αρχίσει η κασέτα «έφυγε ο Βαρδινογιάννης και διαλύσαμε». Ενώ θα πω εγώ ότι πριν φύγει ο Βαρδινογιάννης και πριν εμφανιστούν οι «σωτήρες με τα πούρα» είχαμε σαρώσει τους τίτλους και τους είχαμε στην καρπαζιά ε;

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι αυτή τη στιγμή Παναθηναϊκά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φύγει ο Γόντικας και αυτό το κατάλαβε και ο ίδιος. Μετά το τέλος του μήνα, ας καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και ας αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν. Γι’ αυτό και επί της ουσίας ο Βγενόπουλος με τον Πολέμη έκαναν αυτό το «τρικ» με τα λεφτά ώστε να συγκεντρωθούν όλοι στον άμεσο στόχο που είναι να πάρει η ομάδα άδεια από την ΟΥΕΦΑ.

Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό δεν είναι καλά αλλά και η καταστροφολογία από τη στιγμή που ΥΠΑΡΧΟΥΝ άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν μοιάζει τουλάχιστον υποκριτική για να μην πούμε τίποτα άλλο. Αν βοηθήσει και ο Τζίγκερ αποφασίζοντας να φύγει από την μπροστινή πόρτα, χωρίς σκιές και τρικλοποδιές όλα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να το θέλει κι αυτός. Αλλιώς το κρίμα στο λαιμό του. Προσωπικά πάντως δεν σταματάω να σκέφτομαι θετικά... 



1 σχόλιο:

  1. Ρε Νικόλα κ αν αυτός έχει αποφασίσει να μην φύγει από τη μπροστινή πόρτα (που πλεον το θεωρώ το πιο πιθανόν), τι γίνεται? Θα είναι μια ζωή αιχμάλωτος ο Παναθηναϊκός σε αυτή την κατάσταση? Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και αυτή την πιθανότητα αλλά κ πώς θα την αντιμετοπίσουμε ώστε να μπορέσει να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή