Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Εμείς τη… δουλειά μας!


Δεν ξέρω τι θα γίνει στην Κρήτη, δεν με νοιάζει κιόλας. Δηλαδή με νοιάζει επειδή με τον Ολυμπιακό το παίζεις το πρωτάθλημα από την άλλη ωστόσο δεν θα πόνταρα ούτε σεντ στον άσο ή στο χινάρι. Χαμένο ματς το θεωρώ και ότι κάτσει. Όπως και στον πρώτο γύρο στο Καραϊσκάκη δεν θα έβαζα ούτε ευρώ στην ισοπαλία ή το διπλό. Αλλωστε, δεν τον πήρε ο ΟΦΗ τον βαθμό, ο… Κοστάντζο τον έδωσε γι’ αυτό και έφυγε νύχτα.

Με τα παραπάνω θέλω να πω ότι ο Παναθηναϊκός έχει τη δική του δουλειά απόψε και πως μόνο με αυτή θα πρέπει να ασχολείται Ναι, αν έρθει κανένα καλό μαντάτο από το Ηράκλειο, δεν θα μας χαλάσει, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Εστω και με μισό μηδέν να γίνει το έντεκα στα έντεκα φέτος στο ΟΑΚΑ και όλα καλά θα πάνε.

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για μια σειρά από λόγους, αλλά προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι η νίκη θα έρθει. Θέλω να πιστεύω και από το ημίχρονο κιόλας κι αν έπαιζε στοίχημα στο συγκεκριμένο ποντάρισμα θα έβαζα κάτι ψιλά. Λέμε τώρα…  

Η απουσία του κόσμου είναι ένα θέμα. Το άλλο έχει να κάνει με την αδικαιολόγητη διακοπή του πρωταθλήματος που σε βγάζει εκτός ρυθμού. Και βασικά βγάζει την ομάδα που ΕΙΧΕ ρυθμό και όχι τον ΠΑΟΚ που στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου