Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Να μην περάσει έτσι!


Το θέμα του Λέτο εννοείται πως είναι πολύ σοβαρό και κάνει μπαμ πως έχει γίνει χοντρή γκέλα στην ιστορία. Και ουσιαστική και επικοινωνιακή χωρίς να λέω ντε και καλά πως υπήρξε οποιοσδήποτε δόλος. Η ζημιά έγινε και βασικά αυτό είναι που μετράει.

Ανθρώπινο είναι να τραυματιστεί ο οποιοσδήποτε. Μόνο ο… Θεός δεν χτυπάει. Το θέμα είναι πως θα το διαχειριστείς. Ο Παναθηναϊκός άφηνε επί ένα μήνα το κάθε πληρωμένο παπαγαλάκι των απέναντι να βγάζει βρώμες ότι ο παίκτης περιμένει τη… γενική συνέλευση μπας και πάρει κανένα φράγκο. Το παραμυθάκι αυτό το έφαγαν και αρκετοί ευκολόπιστοι Παναθηναϊκού (υπάρχουν και τέτοιοι, εδώ είχαν φάει μέχρι και τους Αραβες) και παπαγάλιζαν μέσω μηνυμάτων στα σάιτ και στα facebook.

Και όταν ξεμπερδέψαμε με αυτό και εμπεδώσανε όλοι ότι το θέμα είναι ΜΟΝΟ τραυματισμού αρχίσαμε να βγάζουμε προς τα έξω και την αλήθεια, ότι είναι δηλαδή και σοβαρό. Τραγικός χειρισμός αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για το μεγαλύτερό σου περιουσιακό στοιχείο καθώς με την αλήθεια γλιτώνεις πολλά.

Ότι και να λέμε βέβαια εμείς, η ουσία είναι να γίνει σύντομα καλά η παιχτούρα και να είναι ξανά κοντά μας. Τα υπόλοιπα θα τα βρει η υπηρεσία, διότι αν μη τι άλλο πρέπει να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς παίχτηκε όλο αυτό το διάστημα. Διαφωνεί κανείς;

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ !!!!!

    Δεν είναι δυνατόν να έχουν τον παίκτη εκτός για ΕΝΑΜΙΣΗ μήνα και μόλις τώρα να τον στέλνουν σε κέντρο αποκατάστασης !!!!!!!!

    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ 40 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΕΣ ?????

    ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ?????

    Με αυτά και μ' αυτά.... ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ εκτόσ όταν η ομάδα τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ !!!!!!!

    Καλά τα λέιε ο Γαρρής.... ΕΔΕ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή