Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Το βασίλειο της παραπληροφόρησης!


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι μπερδεμένος. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, γενικώς υπάρχουν πολλοί που έχουν χάσει τη μπάλα και δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι παίζεται. Λογικό εν μέρει αν αναλογιστεί κανείς τι προπαγάνδα πέφτει καθημερινά και πόσο βιάζεται η λογική.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ζωή σου και δεν ασχολείσαι από το πρωί ως το βράδυ δεν θέλει και πολύ να το φας το παραμυθάκι. Και τούτες τις μέρες υπάρχει κόσμος και κοσμάκης που καίγεται πρώτα για να βγάλει το ψωμί του και μετά παίρνει και στα πεταχτά μια τζούρα ενημέρωσης. Και καλά κάνει φυσικά.     

Στο τριφύλλι επικρατεί αυτή τη στιγμή το βασίλειο του ψέματος και της παραπληροφόρησης. Ο Γιάννης, που και καλά δεν ασχολείται, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια έτη φωτός μπροστά στην επικοινωνία (δηλαδή στο ΨΕΜΑ) και βγαίνουν καθημερινά προς τας έξω… σημεία και τέρατα. Η μεγαλύτερή του επιτυχία, πως κατάφερε να πείσει ένα κομμάτι του κόσμου ότι στο ίδιο κάδρο πρέπει να μπουν ο Βγενόπουλος, οι Γιαννακόπουλοι, ο Πατέρας και ο οποιοσδήποτε άλλος και να ‘χουν και την ίδια ευθύνη. Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ του Παναθηναϊκού μαζί με εκείνους που βοήθησαν ή και θέλουν ακόμα να βοηθήσουν για να ξεβρωμίσει ο σύλλογος. Κοροϊδευόμαστε;

Όχι, δεν το λέει ο ίδιος, διότι στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. Βρήκε τον τρόπο του ωστόσο να το περνάει σε ένα σωρό ΜΜΕ που είτε ελέγχονται απ’ ευθείας, είτε απλά αναπαράγουν τις διαρροές του, την ίδια στιγμή που οι απέναντι πλευρά δεν κάνει σχεδόν τίποτα για να αντιδράσει, να προστατευτεί και αυτή και ο σύλλογος. Κλασικό παράδειγμα το πρόσφατο ΔΣ, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ κοντεύουμε να πειστούμε ότι ο Βγενόπουλος… οδήγησε σε παραίτηση τα  Βαρδινογιαννικά μέλη του συμβουλίου και τον Παναθηναϊκό σε αδιέξοδο.

« Όσο υπάρχει έστω και η σκέψη ότι εσείς μπορεί να παραιτηθείτε  και να οδηγηθεί η ΠΑΕ σε αδιέξοδο και έλλειψη διοίκησης, σας καλούμε να μην δαπανήσετε τα χρήματα που σας αποστείλαμε έναντι συμμετοχής μας στην δρομολογούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου», αναφέρει χαρακτηριστικά. Άρα λοιπόν σε «κανονική» μετάφραση «ΜΟΝΟ αν την κάνετε θα πάρω πίσω τα λεφτά μου, γιατί δεν είμαι κορόιδο να πληρώνω την Παιανία, την Πειραιώς και τους υπάλληλους του Βαρδινογιάννη, παρά ΜΟΝΟ τους παίκτες». 

Με τη φυγή του Γόντικα υπάρχει κάποιος που να μπορεί να διασφαλίσει που θα πήγαιναν τα λεφτά; Πλάκα κάνουμε τώρα; Ή μήπως είπε ποτέ ο Βγενόπουλος ότι θέλει ο ίδιος να ασκήσει διοίκηση, άρα θα πρέπει να φτιάξει και δικό του συμβούλιο μετά τις Βαρδινογιαννικές παραιτήσεις; Αφού και ο ίδιος ο Τζίγκερ φέρεται να είπε στον Αλαφούζο ότι όποιος ασχολήθεί θα... μπλέξει, λέτε να μην ξέρει ο Βγενό για τι ναρκοπέδιο μιλάμε; Ο μεγαλομέτοχος πάντως ξέρει σίγουρα, γιατί αυτός τα έκανε.

Μήπως τα ίδια δεν γίνονταν εδώ και έξι μήνες με τον Τσάκα; «Θα έρθουν οι Αραβες και θα σας… πηδήξουν», έλεγαν ένα σωρό παραπληροφορημένοι πράσινοι σε φίλους και εχθρούς, αφού το είχαν φάει το παραμύθι τους. Εβλεπαν τα πρωτοσέλιδα, έβλεπαν τα MOU, έβλεπαν και τον Γιάννη τον Slow να κάνει τον Κινέζο διαρρέοντας ότι «κάτι υπάρχει» και ότι «κάπου φαίνονται λεφτά» και με το δίκιο τους ήλπιζαν. Αλλωστε, όπως έλεγαν καθημερινά και συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι «ο Τσάκας ότι έχει πει το έκανε». Απλά να θυμίσουμε ότι έχει πει και πως «αν δεν γίνει το deal να μου κάψετε το σπίτι». Ετσι το λέμε και αυτό, απλά για να υπάρχει…

Μήπως τα ίδια δεν είχαμε και την εποχή που «ο Γιάννης χάριζε»;. Τι χάριζε μόνο δεν μας είπαν. Την τερατογένεση που δημιούργησε; Ή μήπως έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό όπως μας λέγανε το 2008. Με πολυμετοχικότητα δεν φεύγεις, ούτε του ζήτησε κανείς κάτι τέτοιοι. Γιατί υπάρχουν τύποι που πάνε να μας πείσουν ότι ο Τζίγκερ έκανε και το χατίρι του κόσμου που τον έβριζε και έφυγε,. Πως έφυγε; Εχοντας το 54%, λειτουργώντας ως 30% και πληρώνοντας (τις υποχρεώσεις ΤΟΥ) ως… 0%. Πλάκα κάνουμε τώρα; Κι όμως υπάρχει κόσμος που έχει πιστέψει ότι ο Γιάννης έχει φύγει και οι σωτήρες μπαινοβγαίνουν και παίζουν με τον κόσμο. Τι να λέμε ρε παιδιά τώρα;

Εγώ δέχομαι να γίνει κριτική και στον Βγενόπουλο (που βεβαίως και έχει κάνει τα λάθη του) και στον οποιονδήποτε. Ούτε καμία σχέση έχω μαζί του, ούτε στα τηλέφωνα μιλάμε για να παίρνω «γραμμή», ούτε τίποτα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ με τον Βαρδινογιάννη. Όταν συμβεί αυτό, εδώ είμαστε για να πούμε τα καλά και τα κακά όποιου γουστάρετε. Αυτά για σήμερα, δεν βλέπω να τα ξαναλέμε μέχρι αύριο βράδυ γιατί σας είπα είμαι και εκτός Αθηνών, άρα δεν είμαι και «οn line» όλη την ώρα. Να είστε καλά… 

6 σχόλια:

  1. Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα

    να ναι καλά ο ΙΒΒ που μας έκανε τόσο ψαγμένους και ψιλιασμένους οπαδούς.

    τουλάχιστον δεν είμαστε πρόβατα κι αυτό το κατάφερε ο ίδιος, αν και προσπάθησε για το αντίθετο ως μια περίοδο που ακόμα δεν είχε συλλάβει το τέλειο σχέδιο διάλυσης του Παναθηναϊκού.

    Είδες Μπόμπολα;
    Φυλάξου...

    Υ.Γ.
    όσοι αναθάρρησαν ακούγοντας τις δηλώσεις Παύλου, ας κρατήσουν μικρό καλάθι.
    Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι τα όνειρα μας θα γίνουν πραγματικότητα από τον γιο της άλλης οικογένειας.
    Γιατί αν τον ετοιμάζουν ως διάδοχη κατάσταση, θα σημαίνει ότι σε όλη αυτή την τραγωδία είχε απόλυτη συμμετοχή.
    Θα τα δούμε όμως αυτά...
    Προσοχή στους Μεσσίες που ξαφνικά θα εμφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!!!!!!!!!
    2.ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ/ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    3.ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΙΤΕΤΟ.!!!!!! ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΚΕΣ, ΒΡΩΜΙΑ ΚΛΠ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 12/2 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    4.ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 3,4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΙΖΑΤΕ ????
    5.ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ, ΟΙ 3 ΣΙΣΕΔΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???? (ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ????)
    6. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΗΠΕΛ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ??????
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ 20ΜΟΙΡΙΑ (ΧΑΧΑΑΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ??????? ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΑΖΑΝ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΗΠΕΛ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ?????

    ΥΣ: ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ/ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ

      Διαγραφή
    2. πάρε μια ανάσα βρε αδελφέ.
      εντάξει φταίμε...
      Φταίμε που ζητάμε Πρωταθλήματα και γκρινιάζουμε που ο Τζίγκερ δεν νοιάζεται γι αυτά.
      Τζίγκερ: "δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο κρίνεσαι απ τους τίτλους"...
      δικό μου σχόλιο: "συγνώμη που σε στεναχωρούμε με τέτοιες λεπτομέρειες Γιάννη.
      Φιλαράκο, εσύ δεν είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού, της ομάδας με ιστορία ενός αιώνα, που πριν την εποχή Βαρδινογιάννη είχε 45% επιτυχία στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων για να καταλήξει στο 12% με τον λατρευτό σου Τζίγκερ.
      Είσαι οπαδός του "Βαρδινογιαννικού", μιας ομάδας που έχει φιλική συμμετοχή στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η αγαπημένη ομάδα του λιμανιού και μετράς ιστορία 30 ετών απ τα οποία τα τελευταία 16 ο σβέρκος σου έχει γίνει πλακέ απ τη σφαλιάρα.
      Α... και κάτι άλλο.
      Ο Βαρδινογιαννικός είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και εξ αιτίας του η ομάδα της καρδιάς μας πάει για Δ' Εθνική.
      Ο γάβρος είναι απλά ένας αντίπαλος στο χορτάρι που άλλοτε τον νικάμε κι άλλοτε όχι.
      Απ τον Βαρδινογιαννικό χάνουμε κάθε χρόνο μέσα έξω.

      Διαγραφή
    3. Τι νυχτωμένος και τι αδερφός ρε σεις? ο υπάλληλος της οικογένειας που θέλει να μας πείσει ότι καλά κάνει ο Τζίγγερ στον Παναθηναικό???
      Το ζώο αυτό? Αντε ρε σφουγγοκολλάριε από εδώ μέσα γιατί βρομίζεις την ατμόσφαιρα ρε! θα μας πεις για τον πουστ@ρ@! Που κηνύγαγε τους οπαδούς της ίδιας της ομάδας του? ΠΟΥ ΧΆΡΙΖΕ τα πρωταθλήματα στον Γαύρο? δεν ζητήσαμε να πάρει πέτσινα αλλά να διασφαλίσει ότι η ομάδα του δεν σφάζεται κάθε κυριακή! Αλλά προστατευόμενοι του Μητσοτακεικου είναι όλη η οικογενεια τι άλλο θα ήταν? ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
      Θα φύγουν ρε είτε το θέλετε είτε όχι! Ο καρκίνος δεν φεύγει ανώδυνα σκουλίκια! Θα πονέσουμε αλλά θα τον διώξουμε! κι όταν θα έρθουν οι καλύτερες μέρες έλα κι εσύ ρε γυμνοσάλιαγκα να τραγουδίσεις μαζί μας! Αν το αντέχεις!! Θα είμαστε στα πέταλα ολόκληρης της ΓΗΣ!

      Διαγραφή