Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ψέματα!


Ξυπνήσαμε λιγάκι απότομα σήμερα. Το δημοσίευμα της Καθημερινής είναι από αυτά με τα οποία σου κάθεται ο καφές στο λαιμό και προσωπικά ακόμη δεν έχω συνέλθει από το σοκ.

Ναι, στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια τα έχουμε δει όλα. Και ειδικά τα χρόνια εκείνα κατά τα οποία με την ομάδα ασχολείται ο Τζίγκερ. Χρυσάφι πιάνει αυτός ο άνθρωπος και ξέρετε πολύ καλά σε τι το μετατρέπει. Αν πάντως (λέμε αν...) «καταφέρει» να χάσουμε και τη Λεωφόρο νομίζω ότι τα πράγματα θα χοντρύνουν πάρα πολύ.

Δεν θέλω να πιστέψω ούτε το δημοσίευμα της Καθημερινής (και για να είμαι ακριβής το θέμα του γηπέδου δεν το γνωρίζω καλά και το έχω... παρατήσει εδώ και χρόνια, μη βλέπντας φως), ούτε τίποτα. Αλλωστε και να θέλουν να το πάρουν το «κλουβί», ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ, καθώς δεν πρόκειται να τους επιτραπεί ούτε καν να πλησιάσουν. Καλό θα είναι ωστόσο να δοθούν μερικές ΕΠΙΣΗΜΕΣ εξηγήσεις για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς έχει παιχτεί.

Εχει γίνει σαφές και στον τελευταίο πως το θέμα του γηπέδου, έχει… χιλιάδες κενά, όχι όμως να μας πάρουν και τη Λεωφόρο. Κάποιος πρέπει να μιλήσει, κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις, μπας και κλείσει επιτέλους και αυτό το θέμα. Η συνέχεια στο κρυφτούλι δεν οδηγεί πουθενά. Φεύγουνε (;) που φεύγουνε χωρίς να αφήσουν ούτε μισό περιουσιακό στοιχείο στην ομάδα, μην πάρουν και το σπίτι μας...

1 σχόλιο: