Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αλητεία από Καλαθενό!


Για τον βίο και την πολιτεία του Καλαθενού νομίζω πως οι παλιοί γνωρίζουν πολλά. Ο συγκεκριμένος τυπάκος λοιπόν ήταν παρατηρητής στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και σας είχα προετοιμάσει πριν τη σέντρα για τι κουμάσι μιλάμε.

Στην έκθεσή του λοιπόν μετά το ματς ο Καλαθενός πουλάει τρέλα κανονικά και με το νόμο. Φέρεται να έχει χαρακτηρίσει άριστη τη διαιτησία του Βοσκάκη και να συμπληρώνει πως το μόνο πράγμα που τη… χάλασε ήταν το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Επομένως όχι μόνο δεν μας αδίκησε αλλά μας ευνόησε κιόλας.

Καταλαβαίνετε τι πράγμα ζούμε φίλοι μου; Μας κάνουν ότι κάνουν και στο φινάλε ακολουθεί και η σχετική «πλάκα» εκ  μέρους τους. Μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ κανονική και για έναν Παναθηναϊκό που μοιάζει νάνος για να αντιδράσει. Πόσο ακόμη θα το υπομένουμε αυτό το αστείο σκηνικό;

5 σχόλια:

  1. ti thes na se paroun sta sovara?edw to pio pathiasmeno site pou xete to vazeletta pou douleues prospathouse na vrei faseis gia na dikaiologisei tin kai kala adikia sas kai xaraktirise penalti to teleutaio tou lazarou xaxaxa gelaei o kosmos mazi sas,o valverde ftaiei omws pou ipotimise kapoia paixndia kai pou koimithike o theos sto karaiskaki kai to 7-0 egine 1-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπα ρε συ βασιλαρα βλεπεις εδω επιτυχια το blog ? μεχρι και τα γαυροειδη σε διαβαζουν χιιχιχ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις... και οι γαβριέλες δίνουν κλικ στο Νικόλα.... λιώνω !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχα...ρε μαγκες ποσο για λυπηση ειναι οι γαυροι... ΚΑΙ ΕΔΩ???????? ΔΩΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΑΡΑ!!!! χαχαχαχα κλαιμε με τη παρτυ σας προβατακια!!! ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ!!! μπεεεεεε...πωωωω ρε φιλε εκλαψα απο τα γελια με το τυπακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού έφτασες στο σημείο να σε βρίσκουν τα πουτανοναυτάκια γαβριελλάκια γανημυδάκια εδώ Νικόλα μία μόνο λέξη...
    RESPECT!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή