Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΑ έκαναν τα κοράκια!


A και επειδή κάποιοι μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι ακριβώς παίχτηκε με τα κοράκια στο ΟΑΚΑ πάμε μια μικρή ανακεφαλαίωση. Ετσι για να φανεί πως έγινε η δουλειά.

Στο 2ο λεπτό ο Τσιρίλο κάνει πέναλτι στον Σαριέγκι καθώς τον τραβάει και σχεδόν του βγάζει τη μπλούζα για να του πάρει την κεφαλιά στο κόρνερ. Το ότι ο Σάρι δεν έπεσε είναι ένα θέμα κι αυτό, απλά ο άνθρωπος προφανώς δεν έχει μάθει να πέφτει και να κλέβει τόσο εύκολα. Και την πληρώνουμε ακόμη κι όταν έχει δίκιο.

Το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ ξεκινάει από οφσάιντ του Αθανασιάδη, μια φάση που (όπως και την προηγούμενη) μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα στο βίντεο με τις φάσεις που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το ότι ο Σάρι βλακωδώς στη συνέχεια του κάνει πέναλτι επειδή τον έχασε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. 

Στο 70'και κάτι ο Μπιάρσμιρ πέφτει κάτω μέσα στην περιοχή. Κάτι φαίνεται να υπάρχει, είναι σαφές. Ο Βοσκάκης όχι απλά κλείνει τα μάτια, αλλά ρίχνει και κάρτα (την 7η, την... χειρουργική που λέει και ο κόουτς) στον Κατσουράνη και τον βγάζει από τη μέση για δύο ματς.

Το πέναλτι του Λάζαρου δεν μου φαίνεται να είναι και το πιθανότερο είναι ότι στο έδωσε (στις καθυστερήσεις όπου όλα είχαν κριθεί) για να σε εκθέσει και να δώσει θάρρος στους μπάρμπα Σάββες να δώσουν μια ακόμη παράσταση από αυτές που παίζουν στα Παρατράγουδα της Ανίτας.

Μα το πιο χοντρό απ’ όλα είναι το 100-0 που σε παίζει σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο όπου δεν σου δίνει ούτε μισό φάουλ και σου τελειώνει όλες τις φάσεις. Τόσο απλά…

7 σχόλια:

  1. ΝΙΚΟΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ... 18/3... ΠΟΛΕΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολα ειναι και στον μπιαρσμιρ ενα πεναλτυ μιας και ο αθανασιαδης τον εχει παρει αγκαλια,δεν υπαρχει κιτρινη στον κατσουρ και κοβει τον κουινσι για φαουλ στον σαλπι πριν το γκολ!αλλα αυτα τα εκαναν καθε κυριακη!απλως κερδιζαμε και δεν μιλαγαμε!η 18/3 ερχεται!μονο να μην χαζουμε με την αεκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια για να το πουμε απλα και να μην αναλυουμε μια προς μια τις φασεις.Ο διαιτητης μας αντιμετωπιζε σαν μικρη ομαδουλα.Δ' κατηγοριας και πιο κατω.Εχει σφυριξει ποτε κανενας ετσι μεσα στο Καραισκακη?Πλακα κανουμε?Μια στραβη ματια και κιτρινιζε ''αερα'' τους παιχτες μας?Ποσοι ακομα πικραμενοι θα κανουν πλακα σε αυτον τον τεραστιο συλλογο Θεε μου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τις φάσεις της NOVA δείτε εδώ το βίντεο...

    http://www.sport.gr/Gallery/44072.html

    Το OFF-SIDE πριν το πέναλντυ στον Αθανασιάδη στο 2:05 περίπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι και να λεμε εμεις τωρα δε γινεται τιποτα. Αμα δεν εχεις διοικηση ΜΗΝ περιμενεις πρωταθλημα. Εχω χασει καθε ελπιδα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν θεωρω ηρωες τους παιχτες μας γι αυτο που εχουν κανει μεχρι τωρα!!

    Υ.Γ. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο GATE 13 . ΜΟΝΟ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΕΚ! ΚΑΙ ΤΟ Χ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ........

    Υ.Γ ΒΟΣΚΑΚΗ ΨΟΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή