Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο ψέμα και την υποκρισία!


Κλαίμε όλοι από την… ανθρωπιά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ιδιαιτέρως του προέδρου της. Από το τηλεφώνημα στον Γόντικα («δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, προς Θεού να μην χαθούν ζωές» φέρεται να του είπε, όντας... συναισθηματικά φορτισμένος), στον οποίο ένα μήνα πριν στη σούπερ Λίγκα του είχε πει στο περίπου «μωρή πατσαβούρα σε έχω σε βίντεο τσόντας». Aπό την επίσκεψη στο νοσοκομείο για να δουν τους τραυματισμένους αστυνομικούς (τον Τζόρβα με τα χτυπήματα από το αεροβόλο τον είδαν ποτέ;), μέχρι και τη.. χάρη που κάνουν στον Παναθηναϊκό και δεν «κυνηγάνε» το θέμα μέσω ΟΥΕΦΑ κλπ.

Και τι να κυνηγήσουν δηλαδή και τι χειρότερο μπορεί να πάθει ο Παναθηναϊκός; Πέρασαν σε μια νύχτα μέσα το νέο αθλητικό νόμο, μας τύλιξαν σε μια κόλα χαρτί και καθάρισαν και για του χρόνου. Να πάνε να πούνε λοιπόν τι στην ΟΥΕΦΑ; Μήπως τους πείραξε κανείς; Χτυπήθηκε κανένας ποδοσφαιριστής του στο τερέν; Πήγε ο Γόντικας στη συνέντευξη Τύπου να βρίσει το μεγάλο τους αστέρι ή έκανε δηλώσεις ότι «διδάξαμε ήθος»; Αρα να μην μας δουλεύουν και από πάνω και να μην κάνουν και τις οσίες παρθένες.

Εμείς επειδή είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ και όχι σαν αυτούς που κοροϊδεύουμε αναγνωρίσαμε το πράσινο μερίδιο ευθύνης, αλλά στο ίδιο τσουβάλι μαζί τους δεν πρόκειται να μπούμε. Γι’ αυτό και ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ με ότι όπλα έχει ο καθένας. Μην τρώτε αμάσητη την προπαγάνδα που σας σερβίρουν και προπάντων να έχετε μνήμη… ελέφαντα και όχι χρυσόψαρου.

Προσωπικά θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ, απ’ όποιο βήμα μου δίνεται. Τη Δευτέρα πήγα στη Δίκη και νομίζω ότι ο υπεύθυνος της αστυνομίας την «άκουσε» για τα καλά, γιατί προφανώς θα περίμενε να κάνει μονόλογο. Μακάρι να μπορούσα να πω και περισσότερα και να μην πήγαινε αλλού γι΄ αλλού η κουβέντα, όμως δεν είναι δικός μου ο συντονισμός και δεν μου πέφτει λόγος. Σημασία έχει να είμαστε όλοι ΣΤΑ ΟΠΛΑ και να μην μας παίρνει από κάτω.

Ο Παναθηναϊκός είναι αδύναμος αυτή την εποχή διοικητικά και γι’ αυτό δέχεται διαρκείς επιθέσεις. Όποιος μπορεί λοιπόν θα πρέπει να βοηθήσει ώστε  να ακουστεί η αλήθεια και η φωνή της λογικής γιατί το θράσος τους είναι πολύ μεγάλο. Και κερατάς και δαρμένος δεν λέει και πρέπει να αποκρούσουμε όλες αυτές τις επιθέσεις. Δεν ξέρω ποιος επιθυμεί τη διάλυση του Παναθηναϊκού, αλλά είμαι βέβαιος ότι το χατίρι δεν θα του γίνει. Εδώ είστε και εδώ είμαι…     

12 σχόλια:

  1. Νικολα,μια χαρα του τα ειπες χτες.Αρκετοι σε ειδαμε.Καποιος επρεπε να ενημερωσει τον Κοκκαλακη,οτι οσα χρονια παμε γηπεδο,τον σωματικο ελεγχο,μας τον κανει η αστυνομια.Οχι οι σεκιουριταδες.Ειναι βαθια νυχτωμενος...ακομα και αστυνομικοι με πολιτικα μας εκαναν ελεγχο πριν φτασουμε καν στο ΟΑΚΑ.Εννοια σου και δεν θα τους περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολα οσο και να φωναζουμε το κατεστημενο δεν σπαει με κυριλικια σ αυτη την χωρα.
    Οτι και να λεμε τωρα δεν εχει σημασια.
    Τον σκοπο τους τον πετυχαν.
    Η ομαδα μας για 2 χρονια θα ειναι εκτος συναγωνισμου γιατι προβλεπετε καμπανα σαν αυτη στην Παναγια των Παρισιων..
    Θα σταθω σ αυτο που ειπες χθες το βραδυ,οτι πρεπει να δυναμωσουμε διοικητικα οπως με τον Πατερα για να μην κουνιεται μυγα...και να τους εχουμε μονο στις 4 γραμμες του γηπεδου...Δεν μπορεις να αντεξεις χτυπηματα απανωτα και κατω απο την μεση..και το κατω απο την μεση πρεπει να το κοψουμε..Και ενα τελευταιο σχολιο για την χθεσινη εκπομπη.
    Δεν ακουσα κανεναν να αναφερθει γιατι οπως ολοι ελεγαν οι φιλαθλοι του Παναθηναικου και των αλλων ομαδων ειναι χρονια φρικαρισμενοι...Ακουσα δεν εχουν γηπεδο!Να το δεχτω κι αυτο αλλα δεν ειπε κανεις και ολοι το γνωριζουν πως μπηκε στο λυομενο στα Ολυμπιακα εργα.Αξιοκρατικα προφανως θελω να πιστευω..
    Καλο βραδυ γιατι εχουμε και μπασκετακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις ποια ειναι η αληθεια αδερφε πανω σε αυο που εγραψες, οσο κ να προσπαθουμε να πεσουμε στο επιπεδο τους, να γινουμε σκατα για να πολεμησουμε τα σκατα δν θα τους φτασουμε ποτε, γτ πολυ απλα δν εχει πατο το βαρελι που λεγετε θρηνος, αρα μονο με διοικηση δυνατη κ κοσμο ενωμενο θα γινει η αλλαγη γτ οπως σ ειπα πατος δν υπαρχει οσο κ πιο κατω να πεσουμε εχουν ακομα πιο κατω αυτη δυστηχως, λιμανισιοι ειναι, απαιδευτος λαος!

      Διαγραφή
  3. Όσο υπάρχουν πρόβατα που πιστεύουν την προπαγάνδα του Θρήνου, δε θ' αλλάξει τίποτα...

    Μόνο οι οπαδοί του Θρήνου πιστεύω πως μπορούν να σταματήσουν αυτά που γίνονται, αλλά αφού παίρνουν κούπες, πολύ τους νοιάζει αν τους διοικούν λαμόγια που εκμεταλλεύονται την ομάδα τους για να κρύβονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο αστειος ο κοκολακης, ειπε οτι τον ελεγχο τον κανουν τα σεκιουριτι..και σε φιλικο να πας στο οακα τα στρουμφακια σε ελεγχουν..Ρε νικολα βρες μια μοντα και κανε σαιτ, εφημεριδα και εκπομπη στην τηλεοραση..ειμαι 30 και δεν τα λεω απο ενθουσιασμο για σενα, αλλα γιατι αυτα που λες ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απλα σε θαυμασα εχτες, αα κ κατι ακομα ειδες οταν υπαρχει καποιος που τα λεει εξω απο τα δοντια πως συνεπαιρνει κ τους αλλουσ να τον ακολουθησουν (βλεπε αντωνιου που τα ελεγε κ αυτος οπως επρεπε να τα πει)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχισε να διασκεδάζεις εμάς τους Γαύρους, γράφε όσο πιο συχνά μπορείς, σε παρακαλώ!!!!! Χαχαχα, που μου θέλατε και πρωτάθλημα, πελάτες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι διασκεδάζετε εσείς;

      Γελώντας με τις αλήθειες που λέμε για σας;

      Διαγραφή
    2. @eddie8 ξες που σε γραφουμε! Προβατο!!

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Οι γαύροι βρίσκουν και τα κάνουν τώρα. Αν δεν αποκτήσουμε συσπείρωση και ισχυρή διοίκηση όλο τα ίδια θα έχουμε και το παιδοβούβαλο θα δρα ανενόχλητο και μαζί με αυτό και όλο το σινάφι (ΜΜΕ, ΕΠΟ). Δεν ξενερώνουμε ποτέ. Είδαμε όλοι πόσο ΕΥΚΟΛΑ αλλάζουν τα κόζα με συσπείρωση και ισχυρή διοίκηση (νταμπλ 2010 κ 5ος ο γαύρος). Η προπαγάνδα τους επειδή στηρίζεται στην ψευτιά μπορεί πανεύκολα να καταρρεύσει αν η ομάδα βρει μια σωστή και οικονομικά δυνατή διοίκηση και με όλο τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας. Τι πιο χαρακτηριστικό βρε παιδιά από το μπάσκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή