Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Εκεί που έχω ταξιδέψει ΕΓΩ…


Στην προπαγάνδα και στο ψέμα δεν τους πιάνεις. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να τους την διαλύσουμε για να μην μας περνάνε και για ιθαγενείς.

Σκούζουν καθημερινά οι ερυθρόλευκοι παπαγάλοι για τον… πρέσβη (εδώ γελάει και το πληκτρολόγιο) που μάγεψε φέτος την Ευρώπη. Ακούστηκε για πολλοστή φορά από τις γνωστές πονεμένες και κομπλεξικές φωνούλες ότι ήταν η πιο γεμάτη παρουσία ελληνικής ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια. Εδώ δεν γελάνε καν τα πληκτρολόγια, απλά αρνούνται να συνεχίσουν. Θα συνεχίσουμε όμως, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.

Ας δούμε λοιπόν πόσο γεμάτη ήταν η πορεία τους, άσχετα αν εν τέλει αυτό που γέμισε ήταν η εστία του Μέγιερι με γκολάκια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έπεσαν σε ένα φαινομενικά δύσκολο όμιλο, αλλά επί της ουσίας ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. Η Αρσεναλ τους κέρδισε στο Χάιμπουρι παρότι λίγες μέρες πριν είχε φάει… οκτώ γκολ από την Μάντσετσερ. Είναι αυτό που λέμε πως ήταν σε τρελή φόρμα οι Αγγλοι ε;

Φωνάζουν για ένα πέναλτι στο Ντόρτμουντ και ξεχνάνε ότι στην ίδια φάση έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ, άρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ φάση. Στο μοναδικό διπλό που έκαναν και αν θέλετε τη γνώμη μου το έπαιξαν και καλά το ματσάκι, το γκολ του Φετφατζίδη ήταν ΟΦΣΑΪΝΤ. Την τελευταία αγωνιστική λένε πως τους έστησαν για να μην προκριθούν. Ποιος ακριβώς τους έστησε δεν μας λένε;

Διότι εγώ είδα την Αρσελαν να ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ τη διοργάνωση με την ενδεκάδα που κατέβασε στο Καραϊσκάκη και τα γκολ που έφαγε. Ειδικά το δεύτερο, δεν έχω δει ποιο γελοίο στην ιστορία του θέσμου. Και όμως σε κάποιους τους φταίει η… Μέρκελ. Λες και ξέρει η Μέρκελ τον Ολυμπιακό, όταν ΑΛΛΟΣ τους κλείνει το σπίτι όποτε πατάει στη Γερμανία. Με αυτά και με αυτά, σε έναν όμιλο που θα πέρναγε ΠΕΡΙΠΑΤΟ ο Παναθηναϊκός αυτοί ήρθαν τρίτοι και καταϊδρωμένοι και πήγαν στο Γιουρόπα.

Εκεί να δείτε τρομερή πορεία και πως παραμίλαγε η Ευρώπη μαζί τους. Καταρχήν δεν συζητάω για το φάρδος της κλήρωσης με δύο ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ, όπως η Ρουμπίν και η Μέταλιστ. Την πρώτη μάλιστα την πέτυχε σε «χειμερία νάρκη», πάνω στη διακοπή και χωρίς ρυθμό. Την κέρδισε στη Μόσχα (σε ουδέτερο δηλαδή και όχι στο Καζάν) και τελικά προκρίθηκε με την ψυχή στο στόμα και με κορυφαίο τον Κάρολ. Για ΜΙΑ πρόκριση όλη κι όλη γίνεται λοιπόν η φασαρία, αφού με το ΚΑΦΕΝΕΙΟ της Μέταλιστ μύρισαν τον κρίνο.

‘Ένα χρόνο πριν ο Παναθηναϊκός είχε αποκλείσει στην ίδια διοργάνωση με δύο νίκες την ΡΟΜΑ, αποκλείστηκε στους 16 από την Σταντάρ και γκρινιάζουμε κιόλας ότι έχει τσαλακωθεί το ευρωπαϊκό μας προφίλ. Καταλαβαίνετε για τι διαφορά μιλάμε και τι κόμπλεξ τους έχουμε δημιουργήσει; Αλλά λέγε – λέγε ο κάθε παπαγάλος θα το πιστέψουμε κιόλας. Ότι έρχεται το βράδυ ο… ΠΡΕΣΒΗΣ στο ΟΑΚΑ. Α χα χα χα! Καλό ε;

1 σχόλιο:

  1. Πες τα Νικόλα γιατί θα πέσουμε στα ψυχοφάρμακα.Δηλαδή αν περναγαν στους 8 τι θα γινόταν ρε παιδια?Αυτοι θα ζήταγαν να τους δώσουν το τρόπαιο,δεν θα κατέβαιναν σε άλλο ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή