Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Βρίσκουν και τα κάνουν!

Κοιτάξτε, βασικά δεν μου φταίει ούτε ο Μαρινάκης, ούτε ο μπάρμπα Σάββας, ούτε ο Βασσάρας με τον Δούρο, ούτε κανείς τους κι ας τους βγάζω στη σέντρα κάθε μέρα με όση δύναμη διαθέτω και σε όσα βήματα μου… επιτρέπεται. Όχι, δεν τρελάθηκα. Την ξέρετε τη γνώμη moy για δαύτους και φυσικά δεν θέλω ούτε να τους βλέπω, ούτε να τους ακούω. Είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ, είναι ΕΧΘΡΟΙ μας και τους έχουμε εμπεδώσει εδώ και μια ζωή.  

Αυτά είναι άλλωστε  γνωστά και τα γνωρίζουν και οι πέτρες. Όπως και για τον στρατό των καλοταϊσμένων παπαγαλων που διαθέτουν, οι οποία κυκλοφορούν ΠΑΝΤΟΥ και προσπαθούν κάνοντας το άσπρο μαύρο να βγάλουν τον κόσμο… ΜΑΛΑΚΑ. Πρώτη φορά τους βλέπετε να πουλάνε τρέλα και να λένε πράγματα που μόνο καθυστερημένοι τα πιστεύουν;

Θα το ξαναπώ λοιπόν για να το καταλάβει και ο τελευταίος, πως όλοι αυτοί οι τύποι βρίσκουν και τα κάνουν. Και επειδή καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, κονομάνε κιόλας, πίνοντας το αίμα του Παναθηναϊκού.

Το θέμα είναι τι κάνεις ΕΣΥ για όλα αυτά και πως αντιδράς. Τα είπαμε και χτες στο σχόλιό μου για την ανακοίνωση (όσοι δεν το είδατε, ρίξτε μια ματιά, θα το βρείτε κάπου εκεί πίσω) η οποία ορθότατα βγήκε αλλά από μόνη της δεν φτάνει κι αυτό που επί της ουσίας μαρτυρά είναι αδυναμία για οτιδήποτε άλλο. Και γι’ αυτό δεν φταίνε αυτοί που την έβγαλαν, αλλά εκείνοι που διέλυσαν την πολυμετοχικότητα, πολεμούν την όποια προσπάθεια συσπείρωσης και αφήνουν τον Παναθηναϊκό μονάχο του.Αυτό είναι όλο.

Ο Παναθηναϊκός έπαψε και πάλι να βγάζει φόβο στους απέναντι. Εκεί είναι το βασικό πρόβλημα. Βασικά, ούτε θέμα μπάτζετ είναι (άσχετα αν παίζει και αυτό το ρόλο του),ούτε τίποτα. Με τα γυναικόπαιδα τους κάνεις πλάκα φέτος και χρειάστηκε να μπει η άνοιξη για να σε περάσουν και να δουν χαρά στα σκέλια τους. Κι ακόμη στο χέρι σου τους έχεις, για να μην ξεχνιόμαστε.  

Τα δύο πρώτα χρόνια της πολυμετοχικότητας που είχες ΔΥΝΑΜΗ είδατε πολύ καλά τι έγινε. Την πρώτη που έψαχνες τα «πατήματά» σου έκαναν όργια και δεν πήρες καμιά δεκαριά πέναλτι, τη  δεύτερη που ψάχτηκες και βρήκες την άκρη, τους έστειλες πέμπτους και να ψάχνουν για αγοραστή. Και δεν μιλάμε για Μαρινάκη και τους υπόλοιπους που και καλά παίζουν μπάλα σήμερα. Κοτζάμ Κόκκαλη έστειλες σπίτι του και κοτζάμ Γκαγκάτση. Εκεί είναι το μυστικό. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο σύντομα θα έρθει η λύση. Με ανακοινώσεις και τον σταυρό στο χέρι, προκοπή δεν βλέπεις. Τσαμπουκά πραγματικό χρειάζεται. Αυτά…

2 σχόλια:

  1. Νικόλα κάπως έχασα την πίστη μου μετά το χθεσινό και πίστεψε με,δεν μιλάω αγωνιστικά.Φυσικά και δεν παίξαμε καλά,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Δεν σημαίνει οτι όταν δεν παίζεις καλά,πρέπει να σε σφάζει το κοράκι κι απο πάνω.Το θέμα είναι οτι ο Βοσκάκης τα περασε τα ''μηνύματα'' που έπρεπε.Και όχι στις κραχτές φάσεις,αλλά με όλη του την γενική συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή