Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ποιους πονάει το Κεντρικό;


Πήγα στο ΟΑΚΑ και κατεβαίνοντας για το σπίτι μου πέρασα μια βόλτα με το αυτοκίνητο από τον Κεντρικό σύνδεσμο της 13 στην Αλεξάνδρας. Η εικόνα ήταν σοκαριστική μετά το απρόκλητο ντου της αστυνομίας, ήταν από αυτά που λες πως ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Ένα ντου… οπαδικό (λέμε τώρα γιατί και να θέλεις δεν πλησιάζεις εκεί πέρα), με καταστροφές στην είσοδο πολλών χιλιάδων ευρώ, ξύλο σε όσους προσπαθούσαν να αμυνθούν και ατάκες του στυλ «σας γάμησε η ΑΕΚ, θα σας γαμήσουμε τώρα και εμείς» και κάτι άλλα περίεργα για τον… Μιραλάς. Ετσι μαρτυρούν τα παιδιά που είδαν live το σκηνικό και δεν έχω κανένα λόγο να μην τα πιστέψω, αφού τους περισσότερους τους γνωρίζω και τους εμπιστεύομαι..

Αλλωστε και όση ώρα κάθισα εκεί και ενώ είχε προσαχθεί αναίτια ένας από τους επικεφαλείς του κλαμπ (αφέθηκε τελικά ελεύθερος) μια διμοιρία που είχε αράξει για να… προκαλεί τους απέναντι φώναζε συνεχώς σε όσους ήταν μέσα κάτι περίεργα για λαγούς και πετραχήλια με σκοπό να τους τσιτώσει, να βγουν απ’ έξω και να τους κάψουν ζωντανούς. Ετσι γίνονται αυτά, δεν θέλει και πολύ. Και ύστερα  λένε πως φταίει ο φονιάς που λέει και το τραγούδι...  

Αν νομίζει κανείς ότι όλα αυτά είναι τυχαία, ας έρθει να το πει και σε μας τους καχύποπτους. Κάνει μπαμ ότι προσπαθούν να βάλουν στην πρίζα τον κόσμο, κάνει μπαμ ότι κάποιους τους πονάει ο καλύτερος σύνδεσμος στην Ελλάδα και θέλουν να τον κλείσουν. Δεν μπορεί να υπάρξει εξήγηση για όλες αυτές τις ιστορίες που γίνονται τελευταία στην Αλεξάνδρας, καθώς δεν γίνεται να ξεχάσουμε και τις προσαγωγές 200 ατόμων πριν από ένα μήνα, παρότι δεν βρήκαν πάνω τους ούτε… αναπτήρα. Το  θέμα αυτό δεν γίνεται να περάσει στο ντούκου και θα πρέπει να το ψάξει και ο επίσημος Παναθηναϊκός.  


3 σχόλια: