Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συσπείρωση για… όποιον αντέχει!


Ξένισε πολλούς η κίνηση του Βγενόπουλου με την πρόταση για βράβευση των αδερφών Γιαννακόπουλων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι ας μην είχε ποτέ εκφραστεί αρνητικά για τους δύο συγκεκριμένους ανθρώπους. Και άλλους τόσους επίσης ίσως να ξένισε η αντιμετώπιση του Βγενό από την ΠΡΑΣΙΝΗ σήμερα. Προσωπικά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο δεύτερος τη τάξη μέτοχος, δεν καταλαβαίνω όμως και που ακριβώς μπορει να βρίσκεται το πρόβλημα.

Μα αυτό δεν είναι και το ζητούμενο; Η ενότητα και η συσπείρωση; Ε αυτό προσπαθεί να πετύχει ο Mr Μig και ουσιαστικά το είχε προαναγγείλει και στο κάλεσμα που είχε κάνει προ ημερών και στον Τζίγκερ.

Όποιος  θέλει πραγματικά να βοηθήσει τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Και όποιος επίσης θέλει να καθίσει απέναντι και απομονωμένος δικαίωμά του είναι, απλά θα είναι υπόλογος στο σύλλογο.  

Εστω και με καθυστέρηση είναι καλή αυτή η κινητικότητα που υπάρχει και η προσπάθεια να σωθεί η παρτίδα. Σας το έχω πει κι άλλες φορές, όταν έγραφα στο gazzetta. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οικονομικό, αλλά θέμα εγωισμού. Αλίμονο αν δεν έχουν λεφτά όλοι αυτοί οι κολοσσοί. Ποιος έχει τότε, εγώ και εσείς; Το θέμα είναι να τα βρουν μεταξύ τους και να σταματήσουν οι τρικλοποδιές. Το προσκλητήριο έχει σημάνει, το ποτάμι θαρρώ πως δεν γυρίζει πίσω και όσοι πιστοί μπορούν να προσέλθουν. Όπως κι αν λέγονται...

4 σχόλια:

  1. Νικολα ο τουλουμπας λεει για απογευματινη κωλοτουμπα του (και καλα) επισημου ρεπορτερ του βγενο. για ποιον λεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντίνε μη διαβάζεις άρλεκιν.Φιλικά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αδελφε φυσικα κ δεν διαβαζω.. αλλωστε ειμαι εξωτερικο. απλα ειδα που ειπε ο νικολας για την πρασινη και θελησα να δω τι θα εγραφε κ ο αλλος ο μαλακας.. αλλωστε αν διαβαζα θα ηξερα ποιον λεει ο χοντρομαλακας.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ... τι τουλουμποεξωφυλλα εχουν και οι δυο "παναθηναικες" (ο θεος να τις κανει) εφημεριδες σημερα.... ειδικα το Derby ειναι.... για χρυσο στην ενοργανη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή