Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ούτε το σάλιο σου δεν αξίζουν...


Εχει κορυφωθεί τις τελευταίες ώρες η επικοινωνιακή παπαρολογία για το Παναθηναϊκός –ΠΑΟΚ. Πάνε να το βγάλουν «φιλικό», σαν τα δικά τους. Με νοητικά καθυστερημένους ή απλά υπάλληλους που τα αναπαράγουν όλα αυτά, δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς και να χαλάς το σάλιο σου για να απαντήσεις. Aλλωστε, τις περισσότερες φορές τα... επιχειρήματά τους δεν πείθουν ούτε παιδάκια της πρώτης δημοτικού. Ανθρωπος είσαι ωστόσο και καμιά φορά σαλτάρεις. 

Όταν έχουν το θράσος μετά το πρόσφατο πέρασμά τους από την Τούμπα στο οποίο οι τυφλοί είδαν, οι μουγγοί μίλησαν και οι κουτσοί περπάτησαν, να μιλάνε για φιλικά, πολύ απλά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε, να παίζουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και να διεκδικούμε το ίδιο τρόπαιο. Άλλος στα ίσια και άλλος μέσα στη βρωμιά.

Είναι σαφές ότι ο θόρυβος αυτός γίνεται για να περάσουν στα ψιλά οι δικές τους λαδιές στο Ηράκλειο. Εκεί όπου για μια ακόμη φορά ο κόσμος το ‘χει τούμπανο τι θα γίνει. Και για να μην έχουν απορίες «ποιανού» είναι ο ΟΦΗ, θυμίζω ένα πράγμα. Η μία από τις τρεις ερυθρόλευκες εφημερίδες, αυτή που επί χρόνια μας τα ζάλιζε με το «παράρτημα» του Παναθηναϊκού, πως υποδέχτηκε φέτος το καλοκαίρι την άνοδο του ΟΦΗ; «Το καμάρι της Κρήτης ξανά στα μεγάλα σαλόνια»(http://www.leoforos.gr/editorial/26223/oi-neoi-tous-tsatsoi). Είπατε τίποτα; Δεν χρειάζεται να πω ότι τα πράσινα ΜΜΕ έχουν ήδη αργήσει…Και μην πει κανείς για το 2-2 του πρώτου γύρου. Τα παράπονά τους στον Κονστάντζο τον... ψαρρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου