Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η πίσω και η μπροστά πόρτα του Τζίγκερ


Η ιστορία με τον Βασιλάκη και το δάνειο (με... προοπτική μετοχοποίησης) είναι ενδεικτική. Το ίδιο και αυτή με τον Πολέμη. Τα έχουμε άλλωστε πει και στο παρελθόν, τα είπε και ο Βγενόπουλος πριν από μία εβδομάδα. Είναι με λίγα λόγια πως ακριβώς θέλει να φύγει ο Τζίγκερ. Από την μπροστινή πόρτα (σαν να λέμε σαν κύριος) ή από την πίσω (σαν κλέφτης); Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Βλέπετε λοιπόν ότι άνθρωποι για να βάλουν λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και θα υπάρξουν κι άλλοι αν ο Βαρδινογιάννης αναλάβει τις νομικές και οικονομικές ευθύνες στο φιάσκο με το γήπεδο. Κορόιδα δεν υπάρχουν σε καμία περίπτωση. Που θα βάλουν τα λεφτά τους για να τα φάει ο Μπόμπολας ή ο Βωβός, που θα τα βάλουν για να τα διαχειριστούν τίποτα Αραβες από το Ζεφύρι ή τίποτα Πακιστανοί σαν τους επενδυτές του Τσάκα.

Αμα θέλει να προχωρήσει με τέτοιους δικαίωμά του είναι. Αλλωστε από τη στιγμή που το παραμύθι με τις παρκαρισμένες μετοχές δεν πείθει ούτε τα πρόβατα, αυτός παραμένει μεγαλομέτοχος και για τα δικά του «χαρτιά» γίνεται το νταβαντούρι. Απλά στην περίπτωση που επιλέξει να φύγει από την πίσω πόρτα πρώτον οι υπόλοιποι θα ζητήσουν να τους επιστραφούν τα λεφτά τους και δεύτερο ν θα τα βάλει  με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Και το τελευταίο μόνο σε καλό δεν βλέπω να του βγαίνει.

Εγώ λοιπόν να δεχτώ (διότι δεν το πολυγνωρίζω και επακριβώς) ότι με το γήπεδο είναι όλα καλά και δεν υπάρχουν τίποτα... περίεργες συμφωνίες. Αφού είναι έτσι λοιπόν γιατί δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του για να τελειώνουμε; Ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου