Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δεν πείθει ΚΑΝΕΝΑΝ!


Ο αρχικός ενθουσιασμός (;) μετατράπηκε σε επιφυλακτικότητα καθώς εκτός από το τυρί άρχισε να φαίνεται και η φάκα. Κανείς δεν εμπιστεύεται τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και παρά τα όσα γράφουν οι ουκ ολίγοι παπαγάλοι του ουδείς είναι διατεθειμένος να τον γράψει με μαύρα γράμματα η Παναθηναϊκή ιστορία, όπως δηλαδή έχει κάνει με τον ίδιο τον Τζίγκερ.

Οι παλαίμαχοι λοιπόν κανένα σκοπό δεν έχουν να βάλουν το κεφάλι τους στην γκιλοτίνα. Θα πάνε τη Δευτέρα στον Ανδρέα Βγενόπουλο για να τους… εξηγήσει τι ακριβώς «εγγυήθηκε» ο… εγγυητής και μετά θα μιλήσουν και με τους άλλους μετόχους. Νωρίτερα, απ’ ότι μαθαίνω ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα περάσει μια βόλτα την Κυριακή το απόγευμα και από τον Τάφο του Ινδού. Εκεί που χτυπάει η καρδιά του τριφυλλιού, εκεί που θα βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι που δεν κλείνουν μάτι έπειτα από τα όσα έχει κάνει στην αγαπημένη τους ομάδα ο μεγαλομέτοχος.

Σαφώς και η κίνηση αυτή των παλαιμάχων αποτελεί ένα βήμα, από μόνη της ωστόσο δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Θα πρέπει να πιεστεί ακόμη περισσότερο ο Τζίγκερ, να συνειδητοποιήσει πως μπορεί να κοροϊδεύει πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ αλλά όχι όλους για πάντα και να τελειώσει η ιστορία. Με την κατάλληλη πίεση, το ξεμπρόστιασμα στα ψέμματα που ακούγονται και καλή θέληση όλα μπορούν να γίνουν. Όσοι έχετε χρόνο (κι αν δεν έχετε ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ) περάστε  μια βόλτα από τον Τάφο του Ινδού να ακούσετε ορισμένες πραγματικά Παναθηναϊκές απόψεις. Και κυρίως όσοι νοιώθετε μπερδεμένοι από το τσουβάλιασμα που κάνει εσχάτως ο στρατός των βαρδινογιαννικών ΜΜΕ. 
YΓ: Και κάτι τελευταίο. Ανεξάρτητα από το πως θα κυλήσει η επόμενη μέρα στο ιδιοκτησιακό, τον αποκλεισμό από την Ευρώπη βλέπω πως θα τον γλιτώσουμε. Μακάρι να βγω αληθινός. Σύντομα θα ξέρουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου