Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Οι υπάλληλοι θα πούνε τίποτα;


Μας πρήξανε τα ούμπαλα ολόκληρη την εβδομάδα με τον Χαλκιά και τον Σαλπιγγίδη. Τι θα πούνε τώρα τα υπαλληλάκια; Ε; Τις κάλτσες του έπιασε ο ένας, τη νίκη σφράγισε ο άλλος. Τόσο… δικοί μας ήταν.

Υπό κανονικές συνθήκες με τα παπαγαλάκια αυτά, τα λαμόγια που το παίζουν και οι ειδικοί δεν πρέπει να ασχολείσαι. Διότι ακόμη κι αυτοί που δεν είναι υπάλληλοι, έχουν iq ραδικιού. Κάνουν όμως τη ζημιά τους και φτιάχνουν κλίμα γι’ αυτό και δεν πρέπει να τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί.

Ολη τη βδομάδα βαρούσαν στο ψαχνό και κανείς δεν απαντούσε. Παράρτημά μας τον είχαν βγάλει τον ΠΑΟΚ, τους πώρωσαν και το πρωί γράφανε στις εφημερίδες τους πως πρέπει να παίξουν για την ιστορία τους. Στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό για τι έπαιξαν; Τότε που μια μέρα μετά βγήκαν και στη Δίκη και μόνο που δεν πλακώθηκαν σε τίποτα γλωσσόφιλα στον αέρα.

Τελικά είδαμε καλά ποιος έκατσε και έχασε. Ασπρόμαυρα φόραγε κι αυτός αλλά δεν το λέγανε ΠΑΟΚ. Και φυσικά μην περιμένετε από τα παπαγαλάκια να ζητήσουν συγνώμη. Στα παπάρια τους. Εγινε η δουλειά και δεν τρέχει και τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου