Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το άλλο με τη… ΓΗΠΕΛ το ξέρετε;


Περιμένοντας να αρχίσει το μπάσκετ και μην έχοντας κάτι καλύτερο να κάνω κάθισα και είδα τα δελτία ειδήσεων. Είχε προαναγγελθεί και ότι μπορεί να σκάσει μύτη ο… Αραβας του Τσάκα και ένα ενδιαφέρον αν μη τι άλλο υπήρχε.

Εκείνο ωστόσο που έκλεψε την παράσταση ήταν τα… πανηγυρικά ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία «ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλαβε τη ΓΗΠΕΛ» και πως «το μπαλάκι περνάει τώρα στους παλαίμαχους και τους υπόλοιπους μετόχους. «Ε καλά μας κάνουν» σκέφτηκα αμέσως και έβαλα να δω τον Εξάστερο.

Αν κατάλαβε κανείς από τα «ρεπορτάζ» που μοίρασε η πλευρά Βαρδινογιάννη κάτι διαφορετικό από την  μαϊμού ανάληψη των ευθυνών του Σεπτέμβρη, ας που το πείτε και μένα που μάλλον θα είμαι βλάκας και δεν τα πιάνω. Ψιλό γαζί μας δουλεύουν και πάλι όλους και ο Βαρδινογιάννης και οι... Βαρδινογιαννικοί! Αμφιβάλω αν και οι ίδιοι οι παλαιμαχοι έχουν κατανοήσει τι ακριβώς παίζεται αλλά δέχομαι τουλάχιστον πως δεν υπάρχει εκ μέρους τους κανένας λόγος.

Δηλαδή θα πάει αύριο ο Κωνσταντίνου και θα πει στον Βγενόπουλο «ορίστε ο Γιάννης έκανε αυτό που ζήταγες, βάλε τώρα τα 15 να προχωρήσουμε». Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές βλέπω να βρισκόμαστε, με το ψέμα και την προπαγάνδα να κυριαρχούν και τον Παναθηναϊκό να μένει ξεκρέμαστος. Αντε στην καλύτερη να… ξανασυγκροτηθεί κανένα ΔΣ, να μπουν και πάλι τα 1,7 και… τέλος. Πάω να δω το μπασκετάκι και τα ξαναλέμε κάποια άλλη στιγμή, με περισσότερες λεπτομέρειες. Αν και δεν άλλαξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ξέχωρα από το πως θα το πλασάρουν οι παπαγάλοι…

3 σχόλια:

  1. Ρε Νικολα, για να καταλαβουμε και οι υπολοιποι, τι ακριβως παιζεται με την Γηπελ και τι αλλο πρεπει να κανει η πως αλλιως πρεπει να το πει ο τζιγκερ, κανε μια αναλυση για το που ειναι λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σπυρο , η ΓΗΠΕΛ είναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και οι μέτοχοι των ανωνύμων εταιριών ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για αστικές αξιώσεις τρίτων - ευθύνεται μόνο το νομικό πρόσωπο της εταιρίας! Επομένως, εφόσον η ΓΗΠΕΛ είναι μηδαμινής αξίας και περιουσιακών στοιχείων, όποιος κι αν την έχει, πάλι εναντίον της ΠΑΕ θα καταλήξουν να στραφούν οι τρίτοι για να πάρουν τις αποζημιώσεις που θα βγάλουν τα δικαστήρια.

    Ο Βγενόπουλος λοιπόν λέει στον Βαρδινογιάννη: "όποια αποζημίωση υποχρεωθεί να πληρώσει η ΠΑΕ να εγγυηθείς έναντι της ΠΑΕ ότι θα την πληρώσεις εσύ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη να συμληρώσω κάτι για τη ΓΗΠΕΛ.Στην όλη σύμβαση (που είχε αποκλειστικά και μόνο την υπογραφή του Τζίγγερ, αφού αυτός ήταν ο Γενικός Διευθυντής και υπέγραφε εξ ονόματος της ΠΑΕ ) μαζί με το γήπεδο προβλέπονταν και κατασκευή εμπορικού κέντρου προς εκμετάλλευση από την κατασκευαστική εταιρία που θα εκπονούσε τη μελέτη και την επισκευή του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ έργου (Γήπεδο,Εμπορικό κέντρο και περιβάλλοντας χώρος).Αν θυμάστε, το έργο "κόλλησε" γιατί ο Δήμος δεν ενέκρινε το μέγεθος του εμπορικού κέντου.Α είναι και οι κορμοράνοι.Ξαφινά τότε, αφού η πλευρά της κατασκευαστικής εταιρίας "δέχτηκε" να γίνει μείωση στα τετραγωνικά του εμπορικού κέντρου (αλήθεια, ο Λάτσης που έχει το mall δεν έχει καμία ευθύνη???) η αξία του έργου εκτοξεύτηκε στα 140 εκ. ευρώ.Απλά θεωρούσα σημαντικό να συπληρώσω την απάντηση σου στο φίλο Σπύρο.Συγγνώμη αν κούρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή