Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ζήστε τη μαγεία της Λεωφόρου!


Το τμήμα μπάσκετ γυναικών είναι φέτος η… επίσημη αγαπημένη για τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού και για πολύ ακόμη κόσμο. Τόσο επειδή γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, μα πολύ περισσότερο γιατί είναι και το μοναδικό τμήμα του συλλόγου που αγωνίζεται στο σπίτι μας, στη Λεωφόρο.

Τα Σάββατα στον Τάφο του Ινδού είναι μαγικά και ονειρεμένα, είναι Παναθηναϊκά με όλη τη σημασία της λέξης. Σας μιλάω εκ πείρας και πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο «γεμάτος» φεύγεις από τον Ναό και πόσο Παναθηναϊκό έχεις μυρίσει.

Αυτή τη φορά παίζουμε στις 4 με τις… Πανιώνιες και αναμένεται και πάλι κοσμοσυρροή. Αν και το τελευταίο που σε ενδιαφέρει όταν ξεκινάς για εκεί είναι ο αντίπαλος. Δεν τους κοιτάς καν άλλωστε. Μόνο το τριφύλλι βλέπεις, ανατριχιάζεις και ονειρεύεσαι.

Πιστέψτε με ειλικρινά, μην την χάνετε την ευκαιρία. Πάρτε ένα φιλαράκι σας και αντί να πιείτε κάπου αλλού καφέ ελάτε στη Λεωφόρο μας. Δώστε 4 ευρουλάκια για το εισιτήριο (ακόμη και στις μέρες μας δεν είναι δα και κάτι τρομερό) και νοιώστε τη μαγεία. Θα με θυμηθείτε, ξανασκεφτείτε το…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου