Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ποιον βολεύει το «μπάχαλο»;


Είναι μόλις Δευτέρα βράδυ και ήδη ακούγονται πολλά και διάφορα εν όψει Κυριακής. Το αίμα βράζει, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Και δεν το λέω για να κινδυνολογήσω ή να δυναμιτίσω την ατμόσφαιρα, απλά την πραγματικότητα καταγράφω.

Από τη μία έχεις τη δεδομένη οργή για τον Μαρινάκη και την ομάδα του, από την άλλη η κατάσταση στα διοικητικά με τον Τζίγκερ όσο δεν φεύγει και προκαλεί να παραμένει στο «κάδρο» του μίσους και κερασάκι της τούρτας η νέο κόντρα από το πουθενά (;) με την αστυνομία. Για δεύτερη σερί μέρα οι αστυνομικοί έκαναν περατζάδες έξω από τον Κεντρικό και προκαλούσαν να χυθεί αίμα. Αν μάλιστα δεν πήγαινε ο Δημητρακόπουλος εκεί μπορεί να είχαμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις με τον κόσμο που είχε μαζευτεί εκεί και ΔΙΚΑΙΩΣ έβραζε.

Σε κάθε περίπτωση και παρά το μίσος που υπάρχει εκείνο που θα πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι αν η κατάσταση ξεφύγει στο ντέρμπι ο μοναδικός χαμένος θα είναι ο Παναθηναϊκός. Κανείς δεν λέει να είναι το γήπεδο την Κυριακή εκκλησία. Το αντίθετο. Κολαστήριο να το κάνουν και να λιώσουν τον αντίπαλο με ατσάλινη φωνή. Ετσι για να του κάνουν πλακίτσα και να τον αναγκάσουν,  παρότι έχει αγκαλιάσει τον τίτλο, να εκτεθεί ακόμη περισσότερο με τους Δούρους, τα παραρτήματα και όλα τα υπόλοιπα.

Μια κατάσταση χάους λοιπόν μονάχα μεγαλύτερο πόνο θα προκαλέσει στις πράσινες πληγές. Οι γνωστοί παπαγάλοι θα λένε για «τα κωλόπαιδα τους οργανωμένους», ο αντίπαλος θα βάλει λυτούς και δεμένους για να σε διαλύσει με τιμωρίες ενώ όσο προτίθενται να συνεισφέρουν οικονομικά είναι πιθανό να κάνουν πίσω, διότι στο χάος και στα μπάχαλα ουδείς βάζει τα λεφτά του.

Η μεγαλύτερη τιμωρία για όλους αυτούς θα είναι μια Παναθηναϊκή ατμόσφαιρα (ας μοιάζει και με το ειρηνικό από πλευράς επεισοδίων συλλαλητήριο του ’08) που θα βοηθήσει να ενωθεί ξανά και να δυναμώσει το τριφύλλι με εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν. Αυτό τρέμουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, γιατί ξέρουν ότι τον Παναθηναϊκό σαν μια γροθιά κανείς δεν μπορεί να τον ακουμπήσει…  

4 σχόλια:

  1. Μου πάνε το μισθό 500 ευρώ? Μη μιλάς χρεωκοπεί η πατρίδα ! Με σκοτώνουν και με κλέβουν αλλοδαποί? Μη μιλάς γιατί είσαι ρατσιστής! Διαμαρτύρομαι για τη ζωή μου , τρώω ξύλο και χημικά? Μη μιλάς ρε μπαχαλάκια αντιεξουσιαστή !Με κλέβουν καιμε γαμάνε οι γαύροι 16 χρόνια? Μη μιλάς είσαι Παναθηναικός δεν θα γίνεις σαν και αυτούς! Είμαι άνθρωπος ρεε! Και σαν άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να αντιδράσω , οχι με χαμόγελο , τραγούδι καιεπίπεδο. Γιατί αυτό το επίπεδο μου το γαμήσανε τόσα χρόνια. Οταν αδικήσε θα αδικήσεις , όταν σε χτυπάνε θα χτυπήσεις . 'Οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες Νικόλα , μόνο που αυτή τη φορά θα θερίσουν τυφώνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που τα λες μήπως θα αλλάξει κάτι;
    Αμέτοχοι και λοιποί ... στον κόσμο τους.
    Λες να γίνει κάνα θαύμα;
    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, πάντως.

    Αλλά την Κυριακή πατήστε τους.
    Ναι, ξέρω, θα είναι δύσκολα, μα πρέπει.
    Εμπρός για τη νίκη.
    Ρίξτε τους στα τάρταρα.
    Γίνετε οι σύγχρονοι ήρωές μας.
    Ινδάλματα του παρελθόντος συμπορευθείτε.
    Αναμένουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω οτι αν ξεφυγει η κατασταση την κυριακη μονο ζημιωμενος θα βγει ο παναθηναικος και ο κοσμος του!!οι προβοκατσιες πολλες ομως εμεις πρεπει απο το πρωτο λεπτο να τους λιωσουμε με την φωνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα ερθει το πουλμαν του γαυρου με το καλο, αν βγουν οι γαλακτικος με το καλο απο μεσα και μπουν στο ΟΑΚΑ τοτε να εισαι σιγουρος, το ματς δεν θα ξεκινησει!!! Θ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή