Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ!

Kαλά τα πρωτοσέλιδα των «αντικειμενικών»… Ολυμπιακών για «αστεράτους», αλλά ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ είναι μόνο ένας. Και σύντομα μπορεί να γίνει και ΕΠΤΑΣΤΕΡΟΣ. Ότι κι αν πεις για την ομάδα αυτή είναι λίγο, η ελληνική γλώσσα μοιάζει πολύ φτωχή για να καλύψει τα επίθετα που πρέπει να της βάλεις.

Δεν σας κρύβω πως ήμουν απόλυτα βέβαιος για τη νίκη και το ξέρουν όλοι μου οι φίλοι. Δεν το παίζω μάντης, απλά δεν έχει γεννηθεί ομάδα στον πλανήτη να κερδίσει τρεις φορές σερί τον Παναθηναϊκό. Κι αν δεν ήταν τα κοράκια (οι γκρίζοι λύκοι που τους λένε και οι μπασκετικοί) θα ήμασταν ήδη στην Πόλη. Θα πάμε όμως από βδομάδα και θα το γιορτάσουμε με 20 χιλιάδες λαού στο ΟΑΚΑ.

Πραγματικά αυτή η ομάδα είναι ευλογία για κάθε Παναθηναϊκό και ειδικότερα τώρα που περνάμε δύσκολες στιγμές στη μπάλα. Το μπάσκετ σαφώς δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ποδόσφαιρο αυτό το φαινόμενο ωστόσο που έχουν φτιάξει οι Γιαννακόπουλοι με τον Ομπράντοβιτς θα είναι το μεγάλο μας καμάρι.

Κανείς δεν μπορεί να περιμένει μέχρι το τελευταίο ματς, αλλά θα το κάνουμε. Θα τους κερδίσουμε και θα τρελαθούμε ξανά. Γιατί με αυτή την ομάδα δεν χορταίνεις ποτέ, όσα αστέρια και να βάλεις.

1 σχόλιο:

  1. 20.000??? Έλα σοβαρά τώρα πες... πλάκα μου κάνεις... Ο ΜΑΪΚ έδωσε ήδη το σύνθημα! 30.000 θα είμαστε! Μας βλέπω κρεμασμένους από τα λάβαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή