Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η παράγκα του… Γόντικα!


Τον τίτλο αυτό τον είχα βάλει προ καιρού στο Gazzetta, κατάλαβα ότι άρεσε σε πολλούς και έγινε και η σχετική πλακίτσα. Το θέμα ωστόσο είναι ότι η πλάκα των απέναντι δεν σταματάει με τίποτα.Γι' αυτό και επανέρχομαι.

Με αφορμή την επίσκεψη του Γόντικα στον Δούρο (δεν βάζω μέσα και τον Σωπήλη, διότι μπορεί να πιστέψουν οι ερυθρόλευκοι ότι κινεί κι αυτός τίποτα νήματα και θα πάθουμε καμιά ανακοπή από τα γέλια) ξεκίνησε μια αστεία προπαγάνδα περί προσπάθειας επηρεασμού των διαιτητών από τον Παναθηναϊκό.

Πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και είναι φορές που απορείς τι δουλειά έχεις να παίζεις να ζεις στην ίδια χώρα μαζί τους, να έχετε από κοινού δικαίωμα ψήφου, αλλά και να διεκδικείτε το ίδιο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος πως την απορία μου αυτή την έχετε και οι περισσότεροι από τους φίλους του Παναθηναϊκού που διαβάζετε ετούτο εδώ το μπλογκ.

Πήγε δηλαδή ο Γόντικας στον Δούρο (τον οποίο όλοι ξέρουν ΠΟΙΟΣ έβαλε) και έκανε «παιχνίδι» για την Κυριακή. Και πρότεινε λένε και διαιτητή. Ρε πλάκα μας κάνετε; Εχει έστω και μισό δικό του διαιτητή ο Παναθηναϊκός να προτείνει; Κι αν είχε τέτοια δύναμη, τον Κάκο θα έλεγε; Αυτόν που τον απέκλεισε από το Κύπελλο με το πέναλτι που δεν έδωσε στον Ζέκα; Αυτόν με τις χειρουργικές κάρτες που έλεγε που έλεγε ο Φερέιρα στην Κρήτη; Αυτόν που έφαγε το πέναλτι του Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη και τους άφησε μετά και με εννιά; Ρε για πόσο κορόιδα μας περνάτε;

Για να μην το κουράζουμε άλλο, ο διαιτητής τόσο του ντέρμπι, όσο και των παιχνιδιών που ακολούθησαν το ματς Ξάνθη – Ολυμπιακός (εκεί που γκρεμίστηκε και ένας φούρνος) είχαν  βγει στο περίφημο δείπνο στο Χίλτον. Από τότε πήρε το χαρτάκι ο «μουστάκιας» που δεν βγαίνει στα τηλέφωνα και απλά εκτελεί την… παραγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου