Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Μην μασάτε, τους ΕΧΕΤΕ!


Να που έφτασε λοιπόν η ώρα. Σίγουρα αλλιώς το περιμέναμε το ντέρμπι αυτό, αλλά και πάλι με τρέλα ετοιμαζόμαστε για το ΟΑΚΑ. Ας όψεται το πράσινο χάλι των δύο τελευταίων αγωνιστικών και οι δικέφαλοι που έπαιξαν για την… ιστορία τους. Πάνε όμως αυτά, πέρασαν . Σήμερα υπάρχει  ΜΟΝΟ Ολυμπιακός.

Τα λόγια είναι περιττά για τη μάχη στο ΟΑΚΑ. Και τα πλάνα πολλές φορές πάνε περίπατο. Ένα πράγμα έχει σημασία. Να βγει νικητής ο Παναθηναϊκός από τη μάχη αυτή. Και προσωπικά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Νίκησέ τους εσύ και άσε τους μετά να παίζουν φιλικά και να παίρνουν κούπες. Όσο και να γελάνε, μέσα τους θα ξέρουν. Και θα πονάνε. Γιατί η ομάδα αυτή που το καλοκαίρι την είχαν ξεγράψει τους έχει κάνει να χάσουν τον ύπνο τους και να βάλουν λυτούς και δεμένους για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Μου αρέσει και το πλάνο του Φερέιρα. Το λέω πριν το ματς και ας εκτεθώ. Γεμίζει το κέντρο με τρεχαντήρια για να τους σκάσει. Είδε το ματς της Πέμπτης ο Πορτογάλος και το κατάλαβε. Σαν τα κοτόπουλα έπεφταν κάτω στο δεύτερο μέρος. Γι’ αυτό και θέλει να τους βγάλει τη γλώσσα από το τρέξιμο, γιατί από τα υπόλοιπα την έχουν βγάλει εδώ και καιρό.

Το ΟΑΚΑ σήμερα θα είναι κολαστήριο. ΦΩΝΗ και ΜΥΑΛΟ θέλει απ’ όσους πάνε στο γήπεδο. Και όσοι δεν το έχετε ακόμη αποφασίσει, άντε ξεκινήστε. Προλαβαίνετε. Κάθε διακοπή τον Ολυμπιακό βοηθάει. Κανείς δεν ξεχνάει όσα έχουν γίνει, αλλά η καλύτερη τιμωρία θα είναι μια νίκη μέσα σε ΤΡΕΛΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ατμόσφαιρα και να τον τον Παναθηναϊκό δουν ξανά ενωμένο. Αυτό τρέμουν! Πάμε μωρή Πανάθα!!!



5 σχόλια:

  1. Κι εκεί που κερδίζει ο ΠΑΟ 2-0, μένει με 9 παίκτες για πλάκα, ο Γαύρος παίρνει 2 πέναλτι "μαϊμού" και βάζει κι ένα γκολ 20 μέτρα Offside και το παίρνει το Διπλό! =Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δάχτυλος Μαρινάκη και τα επεισόδια. Αυτός ο χοντρός φταίει για όλα. και για το μνημόνιο επίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαντης εισαι νικολακη ? ακριβως οπως τα ειπες γινανε χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Τους έσκασαν και έπεφταν κάτω σαν ζαλισμένα κοτόπουλα.

      Διαγραφή