Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ανοίξτε τα μάτια σας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!


Από το βράδυ της  Κυριακής και μετά, η γνωστή πλύση εγκεφάλου. Για όλα φταίει η Θυρα 13, που θέλει το κακό του Παναθηναϊκού και διάφορες άλλες γνωστές παπαριές από ανθρώπους που χρόνια τώρα θέλουν τον Παναθηναϊκό μικρό και στη φάπα για να τον διοικούν και να κονομάνε. Από ανθρώπους που δεν πάτησαν το πόδι τους στην τελευταία φιέστα της ομάδας επειδή προφανώς… ντρέπονταν για την ΥΓΕΙΑ που έβγαινε. 

Από ανθρώπους που δεν είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αλλά... Βαρδινογιαννικός και "ξεχνάνε" να αναφέρουν ότι έχει πετύχει η ομάδα τους δίχως το... αφεντικό. Αν για κάποιους λένε (ψευδώς) ότι η ιστορία άρχισε το 2008, γι' αυτούς ξεκίνησε το 1979. Ούτε το Γουέμπλεϊ δεν θυμούνται. Εγώ πάντως με την ίδια κάβλα πανηγύρισα όλες τις στιγμές. Και το νταμπλ του 2004 και το νταμπλ του 2010. Και με την ίδια δύναμη θα στηρίζω όποιον επιχειρεί να βγάλει την ομάδα μου από τη μιζέρια και να της δώσει ξανά όραμα. Όπως κι αν λέγεται αυτός, εκτός από εκείνον που απέτυχε παταγωδώς και λέγεται Τζίγκερ. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν αναφέρομαι σε φιλάθλους, καθώς είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ το κομμάτι της πράσινης εξέδρας που έχει φάει το παραμύθι τους και το αναπαράγει.

Καταρχήν θα σας πω κάτι και πραγματικά… χέστηκα αν θα σας φανεί ακραίο. Αυτή τη στιγμή το πιο υγιές και το πιο σκεπτόμενο κομμάτι μέσα στον Παναθηναϊκό είναι η Θύρα 13. Γι΄ αυτό και αντέχει όσο κι αν χτυπιέται από φίλους και εχθρούς. Και προσωπικά είναι χρέος μου να υπερασπίζομαι αυτά τα παιδιά, από τη στιγμή που βλέπω ποιοι είναι αυτοί που τα χτυπάνε. Παράσημα είναι να σου κάνουν κριτική όλοι αυτοί οι τύποι και το έχω επαναλάβει και για την περίπτωσή μου ένα σωρό φορές. Γι' αυτό και δεν αξίζει ούτε το σάλιο σου να χαλάς.

Διαβάστε λοιπόν ΟΛΟΙ την ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να καταγγείλεις και να καταδικάσεις κάτι που έγινε. Το πιο δύσκολο να σκεφτείς το ΓΙΑΤΙ έγινε. Ρίξτε μια ματιά στη θέση της «13» και πάρτε το αλλιώς. Και να σας πω και κάτι άλλο; Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ ή έστω ακόμη και σαν της ΠΑΛΕΦΙΠ. Όχι, σαν να φωνάζει «τιμωρήστε μας». Ιδού ( http://gate13.gr/?p=3178) η ανακοίνωση για όσους δεν την έχουν δει. Κοιτάξτε και τις φωτογραφίες με τα κωλοδάχτυλα των αστυνομικών (και τα γκλοπ κρατημενα ανάποδα, κάτι που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Οσοι το διαθέτουν και δεν τους το έχουν κάψει από την καθημερινή πλήση εγκεφάλου...

2 σχόλια:

  1. Νικόλα,πέρα από τα χημικά & τα ανάποδα γκλοπ,δες και τις κρότου λάμψης που πετάνε μέσα στις θύρες των οργανωμένων,πριν την έναρξη του αγώνα !!!!.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!!!.
    http://www.youtube.com/watch?v=iZbP1mVumKI&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις τα ξερουμε αλλα οι περισσοτεροι πατακηδες Παναθηναικοι δεν τα γνωριζουν. Οσο για τους γαυρους δεν το συζητω και δε με ενδιαφερει κιολας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή