Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

«Τουμπεκί» με… στόχο!


Το ξύλο της αρκούδας έπεσε στο Ηράκλειο μετά το ματς κι όμως κάποιοι το εξαφάνισαν με ταχυδακτυλουργικό τρόπο. Ενώ για τη Λιβαδειά, που δεν έγινε και τίποτα, ακόμα μιλάνε.

 Είχε το θράσος να βγει ο μπάρμπα – Σάββας και να πει πως δεν έγινε τίποτα και πως αν έγινε στην ουσία ήταν προβοκάτσια. Μόνο ότι πήγαν Παναθηναϊκοί και έκαναν επεισόδια δεν είπε. Να έχεις ένα νεκρό από την άνανδρη επίθεση των οπαδών του ΟΦΗ και να σου λένε ότι τα έχεις κάνει και «πλακάκια» μαζί τους. Ανίκητη η βλακεία τους εδώ και χρόνια.

Φυσικά καταλαβαίνουν και οι… χαζοί το λόγο της συγκεκριμένης τακτικής. Υπό άλλες συνθήκες ο Ολυμπιακός θα έσκουζε για εκατό μέρες για όσα έγιναν. Θα τους δείτε άλλωστε και στο ΟΑΚΑ πως θα κάνουν και πως θα σηκωθούν να φύγουν με το πρώτο… σύνθημα. Όταν όμως το επόμενο ματς του ΟΦΗ στο Ηράκλειο είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό που να τολμήσουν να σηκώσουν θέμα τιμωρίας της έδρας. Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό το τουμπεκί που έκαναν και οι «αγάπες» με τους κρητικούς. Αλλωστε, ποντάρουν ότι ο ΟΦΗ θα χτυπήσει με το ίδιο… πάθος και το ματς του Κυπέλλου, γι’ αυτό και δεν τα βάζουν με τα κοπέλια…

1 σχόλιο:

  1. Αφού το nova δεν μας έδειξε τι έγινε στο τέλος του αγώνα, σας δίνω link με βίντεο για να δείτε τι ακριβώς έγινε

    http://www.youtube.com/watch?v=Qw7YnhWSMFw

    ΑπάντησηΔιαγραφή