Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πάει!


Δύο και σήμερα μέχρι τη γενική συνέλευση και το κρυφτούλι του Τζίγκερ συνεχίζεται. Δεν θα μας κάνει την τιμή, όπως όλα δείχνουν, να έρθει την Παρασκευή και θα… εκπροσωπηθεί. Μα εδώ και χρόνια εκπροσωπείται από ΑΝΤΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ τύπους που μισούν τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, δεν βαρέθηκε πια;

Μάλλον δεν έχει ακόμη καταλάβει αυτό που γράφουμε εδώ και τόσο καιρό. Δεν θα κάνει σε κανέναν… ΧΑΡΗ αν δώσει το παρόν, ούτε του ζητάει κανείς να επιστρέψει πέρα από τους πέντε άντε δέκα γνωστούς - άγνωστους. Υποχρέωσή του είναι να πάει εκεί καθώς είτε του αρέσει είτε όχι παραμένει μεγαλομέτοχος και όχι… παρκαδόρος μετοχών.

Οφείλει λοιπόν  να δώσει το παρόν, να πει Ο ΙΔΙΟΣ τις σκέψεις του και όχι μέσω παπαγάλων και να σηκωθεί να φύγει από εκεί που δεν τον θέλει κανείς. Αυτό είναι όλο και οποιαδήποτε άλλη του ενέργεια απλώς επιβεβαιώνει πως όχι μόνο δεν θέλει να αποχωρήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, αλλά  να εκδικηθεί τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

1 σχόλιο:

  1. Μα ο άνθρωπος έχει παρκαρει....Ομως θα στειλει τον Τσακαντινα και το Γκοντζιλα για να διασκεδασει τους υπολοιπους. Να τα λέμε και όλα, ειναι χουμοριστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή