Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Που το πάνε τελικά;

Οι μέρες περνούν, η συσπείρωση αρχίζει (έστω και καθυστερημένα) να παίρνει σάρκα και οστά όμως κάποιοι εξακολουθούν να… πονάνε. Όταν έχεις μάθει να ζεις, να επιβιώνεις και να κονομάς από τη διχόνοια και την «σμίκρυνση» του Παναθηναϊκού, λογικό είναι να σαμποτάρεις την όποια προσπάθεια σωτηρίας.

Εχω «παρακαλέσει» τον εαυτό μου να αποφεύγει να ακούει συγκεκριμένες εκπομπές στο ραδιόφωνο, να διαβάζω συγκεκριμένα δημοσιεύματα και γενικώς οτιδήποτε τέτοιο μου διαταράσσει την  Παναθηναϊκή μου υγεία. Δύσκολο όμως να το κάνεις και στην πράξη και κάπως έτσι έπεσα και σήμερα στη «λούμπα».

Τα… αποκλειστικά που μοιράζει ο Τσάκας να δίνουν και να παίρνουν και τα πρόθυμα και δημοσιογραφικά παντελώς ανύπαρκτα παπαγαλάκια να τα αναπαράγουν και να μας τα πουλάνε με υφάκι ως «σίγουρα». Τι τραβάμε ρε πούστη με τον κάθε απίθανο ώρες – ώρες και πραγματικά πόσες αντοχές να έχουμε ως άνθρωποι;

Αντί να ζητήσουν μια συγνώμη και να μπούνε στα λαγούμια τους μετά το 6μηνο σότο, συνεχίζουν να παραμυθιάζουν τον κόσμο. Ποντάρουν στην ανοχή του και στο ότι ακόμη δεν τους έχει ξεφωνίσει. Αν νομίζουν ότι θα κρατήσει για πάντα αυτό, μάλλον είναι γελασμένοι. Φακελωμένους τους έχουν όλους και ότι γράφει δεν ξεγράφει. Το να κάνεις μια λάθος εκτίμηση και να πέσεις έξω είναι φυσιολογικό και μπορεί να συμβεί στον καθένα. Το να επιμένεις και να προσπαθείς να τους βγάλεις όλους τρελούς, πάει πολύ…   

5 σχόλια:

  1. Πες τα ρε Νικόλα , παρεπιπτοντως κ εγω προσπαθησα να αποφυγω να διαβασω τετοια δημοσιευματα κ εκπομπες αλλα δεν τα καταφερα βλεπεις ειναι παντου ... Νικολα ας ευχηθουμε να υποκυψει ο τζιγκερακος εστω κ τελευταια στιγμη , διαφορετικα μηπως πρεπει να παμε μια επισκεψη αλλη μια φορα εξω απο τα γραφεια της Motor Oil γιατι αποτι εδειξε το παρελθον μονο ετσι "νιωθει" ο κ . Βαρδινογιαννης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nικ σε βρηκα τωρα απο λινκ στο μεηλ μου ειχα αρχισει να στεγνωνω απο νεα για την ομαδα να σαι καλα και καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω σταματήσει εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο να ακούω ραδιόφωνα και να διαβάζω εφημερίδες.
    σου καίνε το μυαλό.\
    υποπτεύομαι ότι οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, καναλάρχες και εκδότες έχουν κάνει σύμπραξη με τις εταιρείες ψυχοφαρμάκων για να πουλάνε όλο και περισσότερα στους παναθηναϊκούς οπαδούς.
    πάνε να μας τρελάνουν.
    συνέχισε Νικόλα, είσαι μια όαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα τι γινετε ρε Νικολα? Γνωριζεις κατι παραπανω για το τι θα γινει στις 9? Ο Γαρρης εγραψε ενα αισιοδοξο αρθρο και χαρηκα. Εσυ εχει κανα inside info μπας και χαρουμε ακομα περισσοτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικόλα φαίνεται οτι κάτι πάει να γίνει.Τούλαχιστον Γιαννακοπουλοι-Βγενόπουλος φαίνεται να τα βρίσκουν,και η Πράσινη σαν να στάματησε τον πόλεμο,έτσι φαίνεται τουλάχιστον.Μακάρι να βγει κάτι θετικό και στις 18 Μαρτίου να γίνει διπλό παρτυ στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή