Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ, στην εύκολη λύση!


Από το βράδυ της Κυριακής ακούγονται πολλά και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Κοινή συνισταμένη όλων ότι τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ θα αποθαρρύνουν όποιον θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο και θα κάνει πίσω. Δεν σας κρύβω πως πέρασε και από το δικό μου μυαλό, αλλά μέσα μου δεν μπορώ να το δεχτώ. Γιατί πολύ απλά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως κάποιοι θέλουν να φαίνονται.

Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό το πράγμα που παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής, πως να το κάνουμε; Εξαίρεση στον κανόνα είναι όλα αυτά και μια έκρηξη της στιγμής για όλα όσα είχαν προηγηθεί και είχαν οπλίσει τον κόσμο με μίσος και οργή.

Ο Παναθηναϊκός είναι τα 30 χιλιάδες και βάλε διαρκείας, η ΥΓΕΙΑ στην κερκίδα, οι ευρωπαϊκές πορείες και οι τίτλοι. Ο Παναθηναϊκός είναι η ΘΥΡΑ 13. Και ειδικά αυτοί που ήταν πρόσφατα στη διοίκηση (όπως ο Βγενόπουλος λόγου χάρη) το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα.

Η λύση λοιπόν δεν είναι να κάνεις πίσω και δεν μαθαίνω, τουλάχιστον από το περιβάλλον του Βγενό πως για την ώρα τίθεται τέτοιο θέμα. Η λύση είναι να ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙΣ μέσα απ’ όλα αυτά, να χτίσεις τις άμυνές σου και να περάσεις στην αντεπίθεση. Αυτό είναι το προφανές αλλά και το δύσκολο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς η εύκολη λύση. Τροφή για σκέψη δίνω με όλα αυτά και τα ξαναλέμε…

16 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.....
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ...ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ 10,000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.!!!!!
    ΕΛΕΟς!
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΟΑΤΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nikola kalh xrush h "13" pou oloi thn sigontaroume kai oloi thn xreiazomaste. Alla otan kathonte stis eisodous tou ghpedou melh ths, kai molis arxizei to paixnidi sou leei dwse mou 2-3 eurw gia na beis mesa kai bainoun ena swro atoma xwris eisithria, auta sumvainoun. Otan den boroun na eleksoun ta melh tous kai vazoun mesa ta prezakia kai tous alhtes. Kai otan exeis tetoia stash apo thn astunomia, ofeileis kai esu na eisai pio proetoimasmenos kai oxi na phgaineis kontra sthn kontra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opios den pige gipedo kai den eide me ta matia tou ti egine den exei kanena dikaioma na sxoliazei na anaparagei kai na katalogizei euthines,egine ena promeletimeno eglima to opio to katestimeno ta ferefona kai i sapila ton media apla to katethini pros kapia katethinsi gia kapio skopo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνω μαζι σου γιατι λεει ο καθενας οτι γουσταρει!εχω διαρκειας,παω σε καθε αγωνα και θελω να κανω καποιες ερωτησεις:γιατι σε καθε αγωνα του παο εχει απεξω ματ με την μασκα στο χερι να κοιτουν προκλητικα;γιατι χθες εφαγα τοσα δακρυγονα και για να παω στο γηπεδο επρεπε να κανω τον γυρο περιμετρικα γιατι υπηρχαν 5 με 6 κλουβες των ματ και ειχαν απαγορευσει την εισοδο και πλακωνοντουσαν με καμια 20 με 30 "οπαδους¨;γιατι εμενα με ελεγξανε 2 φορες και τους αλλους καμια;γιατι στην αναπαυλα μπορουσες να βαλεις μεσα στον αγωνιστικο χωρο μεχρι και τανκς αν χωρουσε;δεν υπηρχε εξω κανεις για να περιφρουρησει!γιατι μπαινογναινανε τα ματ στην 29 και στην 27;γιατι αφησαν 50 ατομα τα οποια ξεκινησαν απο την 33 να πανε στα επισημα;γιατι κανανε ντου οι αστυνομικοι στην 1 πριν την εναρξη;γιατι ειχαν προκαλεσει τοσο πολυ με τιμωρια εδρας και με οποιον διαιτητη ηθελαν για να φτασουμε στο ντερμπυ χωρις βαθμολογικο ενδιαφερον;και πολλα αλλα γιατι!απο εναν απλο οπαδο που αγαπαει τον παναθηναικο και θα ξαναπαει γηπεδο οταν τον αφησουν!οι ευθυνες βαραινουν ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα το πω απλά και γρήγορα. Όποιος δεν έχει τη διορατικότητα να δει πόσο στημένοι ήμασταν χθες είναι ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΔΕΡΦΕ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ! ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΟΤΕ, ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΤΕ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ!

      ΑΛΛΑ ...... ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ................

      Διαγραφή
  7. Ριζούπολη: ΠΑΣΟΚ, ΚαραΪσκάκη: ΠΑΣΟΚ, ΟΑΚΑ: ΠΑΣΟΚ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΣΟΥΞΕΙ ΜΠΙΤΣΑΞΗ
    Υπάρχει περίπτωση να αναφερθείς σε κάτι τέτοιο ρε ΝΙΚΟΛΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά ό,τι κ να λέμε δεν έχει νόημα διότι η ουσία είναι μία: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Αν είχαμε ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ θα γίνονταν όλα αυτά? Θα είχαμε λύσεις στον πάγκο? Θα κάναμε καμιά μεταγραφή το καλοκαίρι κ τον Γενάρη? Θα αλώνιζε στην ΕΠΟ το παχύδερμο? Τραυματίστηκε ο Λέτο κ σχόλασε ο γάμος. Από κει κ μετά έδρασε κ το παρασκήνιο και πάπαλα. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Παναγιώτη, ότι Διοίκηση και να είχες, αυτό θα γινότανε. Προφανώς στήθηκε από την Κυβέρνηση, για να έχουν δικαιολογία όταν θα απαγορεύουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις. Φοβούνται τις ταραχές που θα έρθουν σε λίγο καιρό και πάνε να κάνουν Αιγυπτοποίηση.
      Φυσικά στην παγίδα έπεσαν αυτοί οι λίγοι ανεγκέφαλοι κάφροι (που υπάρχουν και στην δική μου ομάδα) και έφινε το κακό.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Χρήστο θα συμφωνήσω για αυτά που λες για την κυβέρνηση (είναι προφανές πλέον) αλλά θα διαφωνησω πως θα γίνοταν το ίδιο αν είχαμε έναν άνθρωπο με λεφτά κ μεράκι. Ίσως να έβρισκε η κυβέρνηση ένα άλλο γεγονός (μπάσκετ ή βόλλευ) αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Πάντως φίλε όσο ο Παναθηναϊκός είναι εγλωβισμένος σε αυτή την κατάσταση (παρκαρισμένες μετοχές, άραβές, ΓΗΠΕΛ, ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΟΚ κλπ) θα καταντήσουμε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά (κέντρα αποφάσεων) χειρότεροι και από τον πανιώνιο...

      Διαγραφή
  9. Η ΦΑΚΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΚΗΝΙΚΑ "ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ'' ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΕΣΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ(ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ).
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΜΗΜΕΝΟΙ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ!ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ.ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΤΑ 33 ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στημένο, Ναί, αλλά όχι από τον Ολυμπιακό. Αυτοί με τις κουκούλες δεν ήταν οπαδοί, είναι οι ίδιοι που έκαψαν το Κέντρο πριν ενάμισυ μήνα. Είναι οι κατευθυνόμενοι από ξένες υπηρεσίες, που συνεργάζονται με την Αστυνομία.

      Καλύτερα να ψάξουμε να βρούμε γιατί έγινε και που πραγματικά αποσκοπεί αυτό το στήσιμο.

      Το συμφέρον του Ολυμπιακού είναι ο δυνατός ΠΑΟ. Χωρίς ΠΑΟ δεν υπάρχει Ολυμπιακός και χωρίς Ολυμπιακό δεν υπάρχει ΠΑΟ.

      Διαγραφή
    2. @Χρήστος

      Εχεις δικιο σχετικα με αυτο που λες στο τελος, αλλα πραγματικα πιστευεις οτι ο Μαρινακης εχει αυτη την αποψη??!!

      Διαγραφή
    3. @ Χρήστος

      1+1 μας κάνουν 2.Αν τρεξεις στο παρελθον θα θυμιθεις πολλα που θα σε κάνουν να δεις πως τον Ολυμπιακο,τον μονο που τον ενδιαφερει ειναι το κερδος του με οποιοδηποτε κοστος!Δεν ειναι τυχαιο οτι στα μεγαλυτερα ποδοσφαιρικα και μη, σκανδαλα ειναι μπλεγμενος.Καλως ή κακως ετσι ειναι.Αν δεις τους Προεδρους του αυτο τα λεει ολα!
      Αυτα εγιναν,το θεμα ειναι ποτε θα τελειωσουν ομως...δυστυχως η απαντηση ''ποτέ'' ειναι η πιο πιθανή!

      Διαγραφή
  10. http://youtu.be/dc_pjEzz8Yc.κοιταξτε εδω στο 0,33 αν γνωριζετε τον χοντρο με το σκουφο....νικολα καλα τους τα ειπες εχθες αλλα θελανε κι αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή