Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΤΡΟΜΕΡΟ μήνυμα Πιτυχούτη!


Το διάβασα στο greenzone.gr (ένα σάιτ που τα λέει πολύ καλά τα πράγματα και είναι από τα λίγα που μιλάνε τη φωνή της λογικής) και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας.

Εχω τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω από κοντά και να τα πω αρκετές φορές με τον Ζαχαρία Πιτυχούτη. Ο άνθρωπος είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Το ίδιο και το μήνυμά του εν’ όψει Κυριακής. Ρουφήξτε το…

« Αγαπημένοι φίλοι μου,
Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Πάμε να δικαιώσουμε αυτούς που μας διώξανε από το γήπεδο; Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι τους, για να τα ρίξουνε όλα σε εμάς; Μας κόψανε τόσα χρόνια τα χέρια και τα πόδια, αλλά δεν μπόρεσαν να μας πάρουν την ψυχή μας. Κάθε φορά που πάμε να γυρίσουμε σελίδα φανερώνονται.

Ποτέ δεν ήρθαν σε γιορτή, ποτέ σε πένθος. Είναι αδιάφοροι για εσάς και μόνο για τις καρέκλες ενδιαφέρονται. Προστατέψτε τον Παναθηναϊκό μας.


Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο από καταπράσινες φανέλες με το τριφύλλι στο στήθος. Θα πάρουμε τις ψυχές μας και θα τις βάλουμε σε όλο το γήπεδο. Μαζί και τις ψυχές τον παιδιών μας που έχουνε φύγει. Μόνο με αυτά τα όπλα θα τους πολεμήσουμε και θα τους νικήσουμε.


Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν τον Παναθηναϊκό μας να τον κάνουν μεγάλο. Προσέχτε μην τους διώξουμε. Οι παίχτες και ο προπονητής μας περιμένουν να τους δώσουμε τη δύναμη, όπως στο μπάσκετ. Να τους νικήσουμε.


Προσέξτε, προσέξτε.

Τον Παναθηναϊκό μας και τον εαυτό σας.

Μην δώσετε δικαίωμα για τίποτα. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ από τα βάθη της ψυχής μου
».


1 σχόλιο:

  1. Καλά τα λες ρε Ζαχαρία. Εσύ όμως είχες τον μεγαλύτερο ΠανΑθηναϊκό ανάστημα (Lycabetus) να σε καλύπτει τότε. Τώρα ποιός θα καλύπτει τον Κατσουράνη; Άσε που 60000 ανθρωποι δεν θα θέλουν να τον καλύπτει κανείς αλλά να μετρήσει αυτή τη φορά. Αλλιώς ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή