Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο... ΚΛΕΦΤΗΣ των βαθμών!


Διακρίνω ότι πάει να περάσει στα ψιλά ο ορισμός του Βοσκάκη για την Κυριακή και δεν λέει. Μην παραχαράξουμε και την ιστορία δηλαδή. Πολλοί διαιτητές προσπάθησαν φέτος να κλέψουν πόντους από τον Παναθηναϊκό, ομως ο τύπος αυτός τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ.

Ήταν εκείνος που σφύριξε στο Αγρίνιο και έκλεισε τα μάτια στο πέναλτι μαρς πάνω στον Βύντρα στο 0-0. Δεν συζητάμε για τα υπόλοιπα που έκανε, όπως τη μη αποβολή του Σιόντη δηλαδή που «έφαγε» τον Μαυρία, αλλά για το χοντρό της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ο Βοσκάκης, για όσους δεν ξεχνούν και νομίζω η μνήμη μου δεν με απατά, σφύριξε και το Ολυμπιακός – Ξάνθη της πρεμιέρας, όπου δεν απέβαλε τον Μέλμπεργκ, κάτι που επέτρεψε λίγη ώρα αργότερα στον Σουηδό να συμμετάσχει στο νικητήριο γκολ των ερυθρόλευκων στις καθυστερήσεις. Να μην  πιάσουμε τα του Παππά που θα είναι στο Ηράκλειο με Ποντίκη και σία, να μην πιάσουμε Καλαθενούς, Καρατζάδες και λοιπούς παρατηρητές. Όλα κανονισμένα τα έχουνε πάλι, αλλά όλο και κάποιος Κατσουράνης, Κουίνσι ή Κλειτον θα τους τα χαλάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου