Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Και οι τυφλοί είδαν…


Είχε δίκιο τελικά ο Βγενόπουλος που απαίτησε να ανοίξουν οι πόρτες της γενικής συνέλευσης για τα ΜΜΕ και να βγουν όλα στη φόρα. Ετσι γίνονται οι σωστές δουλειές και όχι με κύκλους, τετράγωνα και λοιπά γεωμετρικά σχήματα με τα οποία μιλάει ο Τζίγκερ.

Και να σας πω και κάτι άλλο; Ε όποιος Παναθηναϊκός δεν ξύπνησε μετά και το σημερινό, ώστε να φωνάξει «αέρα να φύγει η χολέρα», δεν θα ξυπνήσει ποτέ. Διότι μιλάμε για το απόλυτο στριπτίζ, για ένα ξεβράκωμα χωρίς προηγούμενο σχετικά με τις «ομορφιές» με τη ΓΗΠΕΛ, αλλά και γενικότερα τα έργα και τις ημέρες του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό.

Εγινε δε σαφές σε όσους έζησαν live την ΓΣ (πλην του Μίστερ Μάνου που προφανώς ήταν σε «αποστολή») ποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει και να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο και ποιος τον υπονομεύει και κάνει ότι μπορεί για να τον καταστρέψει.

Το κλου της συγκέντρωσης ήταν η… αποκάλυψη για τον νέο πρόεδρο της ΓΗΠΕΛ. Ο κ. Λουμίδης έχει… αναλάβει εδώ και κάποιους μήνες (μαζί με τον κ. Δάβαρη), αλλά αυτό δεν  το ήξερε όχι μόνο κανένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, αλλά ούτε καν ο ίδιος! Αν το ήξερε μπορεί και να έδινε το παρόν στη συνέλευση στην οποία θα συζητούσαν για το θέμα της εταιρείας στην οποία... προεδρεύει.

Αλλά τι να λέμε ρε παιδιά για το γήπεδο; Επρεπε να βλέπατε πως έτρεχαν σαν κότες οι δικηγόροι του Βαρδινογιάννη μόλις ο Βγενόπουλος ανέφερε τη λέξη ΓΗΠΕΛ. Όπου φύγει – φύγει. Και φυσικά δεν φταίνε αυτοί. Υπάλληλοι είναι, εντολές εκτελούν. Το θέμα είναι πότε θα δώσει επιτέλους εξηγήσεις ο εντολέας τους.

Σε κάθε περίπτωση και προς… απογοήτευση ορισμένων, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να ζει. Ο Βγενόπουλος δείχνει να το έχει πάρει ζεστά το πράγμα, μιλάει τη φωνή της Παναθηναϊκής λογικής και δύσκολα θα κάνει πίσω. Τη Δευτέρα θα βάλει στην ΠΑΕ τα πρώτα χρήματα που θα έχει μαζέψει ώστε να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και να κατέβουν στο ντέρμπι με γεμάτες τις τσέπες. Διότι μάθαμε και το άλλο στην ΓΣ. Ότι προτεραιότητα ας πούμε είναι να πληρώνεται το ενοίκιο στην Παιανία (του Βαρδινογιάννη, όχι του Παναθηναϊκού) και μετά οι ποδοσφαιριστές.

Μπορώ να πω πολλά ακόμη, να γράφω για ώρες και για μέρες. Δεν θα το κάνω καθώς πιστεύω ότι προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια το έχω καλύψει το θέμα. Χαίρομαι που έστω και καθυστερημένα αρχίζουν να βλέπουν το φως το αληθινό και άλλοι συνάδελφοί μου και έτσι οι φωνές θα πυκνώσουν. Είπαμε άλλωστε και οι τυφλοί είδαν. Τα λέμε…

1 σχόλιο:

  1. θα σου κανω μια ερωτηση την οποια δεν ξερω αν την εχεις σκεφτει σαν ενδεχομενο..
    Αντιγραφω ακριβως αυτο που βγηκε απο τη ΓΣ για να μην παρανοησουμε και μετα ακολουθει η ερωτηση..
    "Στη συνέχεια ο Βγενόπουλος πρότεινε τη λύση στο μείζον θέμα της ΓΗΠΕΛ. «Θέλω να περάσουμε στα πρακτικά την εισήγηση προς το Δ.Σ. της ΠΑΕ μην τολμήσετε και απαλλάξετε το προηγούμενο Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ. Προτείνω εφόσον δεν είναι διατεθειμένοι να καθίσουν κκ. Βαρδινογιάννης, Σαμαράς να μας πουν τι εγγυώνται, τι όχι, τότε η ΠΑΕ να προσλάβει άμεσα δικηγόρο και να μην είναι ήδη δικηγόροι της ΠΑΕ. Αν με αγνοήσετε θα υποκατασταθείτε εσείς στις ευθύνες. Να απευθυνθείτε στα εμπλεγμένα μέρη εάν έχουν υποχρέωση έναντι της ΠΑΕ με τον Δήμο, τον Βωβό, τον Άκτορα. Με ενδιαφέρει να ξεμπλέξω με αυτή την ιστορία. Να εμφανιστεί και να πει «είναι θέμα δικό μου. Σας δίνω προσωπική εγγύηση δεν θα γίνει τίποτα εις βάρος του Παναθηναϊκού»
    Λοιπον το ερωτημα μου ειναι το εξης...
    Ειχε πει ο Βγενοπουλος..οτι αν ο ΙΒΒ αναλαβει τις εγγυησεις για τη ΓΗΠΕΛ..τοτε ο ιδιος και καποιοι δικοι του θα εβαζαν 15 εκατομ στην αυξηση,ενω αν δεν το εκανε...κατι που δεν εκανε τελικα,θα εβαζε ο ιδιος το ποσοστο του..οπως θα πραξει.
    Αν λοιπον..ο δικηγορος που βαλει ο ιδιος..κανει τη γυρα απο ΑΚΤΩΡΕΣ,Βωβους,δημους,κλπ...ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ..διαπιστωσει-βεβαιωθει οτι δεν υπαρχουν και δεν θα υπαρξουν μελλοντικα αξιωσεις οικονομικες προς την ΠΑΕ,τοτε μπορει ο Ανδρεας Βγενοπουλος να παρακαμψει την πολυχρονη διαδικασια των δικαστηριων και να βαλει απο τωρα ή εστω σε μια μελλοντικη ΑΜΚ που θα αποφασιστει σε μερικους μηνες τα 15εκατομυρια και να παρει την κυριοτητα της ΠΑΕ?
    Καταλαβες το συλλογισμο μου?
    Εφοσον δηλαδη ο ΙΒΒ δεν μπαινει στη διαδικασια να αναλαβει γραπτως ολες τις ευθηνες για τη ΓΗΠΕΛ..αλλα μετα απο την διαδικασια που ακολουθησει ο νομικος προκειψει οτι δεν υπαρχουν αυτες..και οτι το τοπιο ειναι οντως ξεκαθαρο...μπορει ο Βγενοπουλος και οι συμμαχοι του..Αλαφουζος κλπ..να μπουν και να μην περιμενουμε 3-4-5 και δεν ξερω εγω ποσα χρονια για να τελεσιδικησει η ιστορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή