Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έρχεται ο... πρέσβης!


Τελικά τζάμπα και οι θέσεις που είχαν κλειστεί για το Βουκουρέστι τζάμπα και οι ταξιδιωτικές οδηγίες που μοίραζε σαν το «σανό» η Sportday. Γιατί κάτι τέτοια διάβαζαν οι γαύροι και άρχισαν να τραγουδάνε για «βουντού – βουντού» και για τελικούς. Συνθήματα δηλαδή που ΜΟΝΟ η Θύρα 13 μπορεί να τα φωνάζει.

Αλλά στην τελική αυτοί ένα… οπαδικό έντυπο διάβαζαν και δεν τρέχει και τίποτα μαζί τους, Οπαδοί είναι. Τους Παναθηναϊκούς (;) που ενημερώνονται από εκεί πέρα είναι που δεν μπορείς να τους πιάσεις πουθενά. Αντικειμενική ενημέρωση πάνω απ’ όλα…

Όλα εδώ πληρώνονται λοιπόν. Και μάλιστα με πολύ σκληρό τρόπο. Το έχουμε ξαναπεί ότι όταν στην Ελλάδα καταπατάς σαν νταβατζής τους νόμους και τις αρχές, κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου όταν πας να κάνεις κάποιο βηματάκι (μην το μεγαλοποιούμε κιόλας) στην Ευρώπη. Θα σου φωνάξουν «που πας ρε Καραμήτρο;» και θα γυρίσεις από εκεί που ήρθες.

Ο «Πρέσβης», όπως τολμούσαν κάποιοι συνάδελφοί μου να γράφουν τον Ολυμπιακό (και ακόμη δεν τους έχει συλλάβει η αστυνομία Τύπου) αποκλείστηκε για πλάκα από ένα ΚΑΦΕΝΕΙΟ όπως η Μέταλιστ. Δεν άντεξε τη δόξα και χαιρέτησε. Τόσο απλά.

Και πάνω στην ώρα έρχεται και στο ΟΑΚΑ, με τα φτερά του κομμένα. Εγραφα στην προηγούμενη ανάρτηση ότι δεν πρέπει να υπάρχει ούτε κάθισμα άδειο την Κυριακή. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το ξανασυζητήσουμε ε; Και φυσικά όσοι πάτε στο γήπεδο να έχετε ΜΥΑΛΟ. Δεν χρειάζονται ούτε τραμπουκισμοί, ούτε διακοπές, ούτε τίποτα. Αφήστε το πράγμα να κυλήσει και θα τα βρούμε όλα στην πορεία…

4 σχόλια:

  1. Γεια χαρά στην νέα σου γωνιά!
    Μην ασχολείσαι ρε με τους άλλους! Γ@μηστε τους! Οχοντρός θαπήγε ταμείο μάλλον και θα έχει και τα σαπάκια του ξεκούραστα για την συνέχεια! αυτό που τον καίει είναι το πρωτάθλημα!Ανάθεμα σε αυτό τον πούστη που του δίνει την δυνατότητα να το κάνει!
    Είσαι μέσα σε πολλά κι η αισιοδοξία σου δείνει ελπίδα!
    Καλή συνέχεια και με την νίκη για την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή