Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

«Νέρωνα»… ΔΕΝ τελειώσαμε!


Τα βλέπατε και τα βλέπαμε καιρό τώρα. Το σχέδιο ΔΙΑΛΥΣΗΣ του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη μπήκε λοιπόν στην τελική του ευθεία και για την ώρα μοιάζει (τρομάρα του) ΝΙΚΗΤΗΣ.

Από τη στιγμή που το πλάνο «Τσάκας, Αραβες, Πακιστανοί και σία» πήγε άπατο και τους κράζουν μέχρι και τα «τσακάκια» έκανε το πραξικόπημα με τις ΜΑΪΜΟΥ παραιτήσεις για να στείλει την ομάδα που τόσο… ΜΙΣΕΙ (και τον κόσμο της ακόμη παραπάνω) στα βράχια.

Όλα τα υπόλοιπα ήταν φυσική εξέλιξη. Ο Βγενόπουλος πήρε τα λεφτά του πίσω και το ίδιο έκανε ο Πολέμης και όσοι άλλοι ήθελαν να βοηθήσουν. Τα λεφτά αυτά άλλωστε ήταν για την ΟΜΑΔΑ και όχι για την… Παιανία ή για καμιά από τις θυγατρικές που ρουφάνε εδώ και χρόνια το σύλλογο και ποιος ξέρει και σε ποια άλλη τσέπη μπορεί να πήγαιναν. Νωρίτερα, είχαν παραιτηθεί και τα άλλα μέλη του ΔΣ αφού μετά την ΑΝΤΑΡΣΙΑ των Βαρδινογιαννικών, δεν συνέτρεχε λόγος παρουσίας τους στο συμβούλιο.

Σαν σύγχρονος Νέρωνας ο «παρκαρισμένος» πάει να κάψει τον Παναθηναϊκός βγάζοντας όλο του το μίσος. Δεν έχει τα άντερα να φύγει σαν κύριος και θέλει να τα διαλύσει όλα. Πραγματικά δεν έχω να πω άλλα λόγια για τον άνθρωπο αυτό, τα έχω εξαντλήσει άλλωστε εδώ και χρόνια. Όποιος δεν ξύπνησε μετά και το σημερινό, ειλικρινά δεν θα ξυπνήσει ΠΟΤΕ.

Είναι πολλοί που έχουν τρελαθεί και με τη στάση του Βγενόπουλου που δεν τα παίρνει πάνω του για να τους τελειώσει. Ναι, το ίδιο μπορεί να πέρασε για λίγο και από το δικό μου μυαλό, αλλά να βάλω στο ίδιο τσουβάλι έναν άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει και έναν που θέλει να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ και βάζει διαρκώς τρικλοποδιές δεν παίζει άσχετα αν μας πληγώνει το τελικό (μη) αποτέλεσμα. Από το 2008 μέχρι σήμερα είναι εμφανές ποιος θέλει τι...

Ακόμη και σήμερα πάντως, ακόμη κι αν βλέπω ότι σαν Παναθηναϊκοί και σαν δημοσιογράφοι έχουμε να φάμε πολλά «σκατά» μέχρι την πραγματική απελευθέρωση, δεν παύω να είμαι αισιόδοξος ότι αργά ή γρήγορα ο ΑΝΤΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αυτός άνθρωπος θα πάρει οριστικά πόδι και θα ξημερώσει μια καινούργια μέρα. Αν νομίζει ότι κέρδισε οριστικά ή ότι θα γλιτώσει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι γελασμένος. Θα τα βρει μπροστά του όλα όσα έχει κάνει. Πως διάολο το λένε; Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά όχι όλους για πάντα. Αυτό ακριβώς  και τίποτα περισσότερο.

5 σχόλια:

  1. και τωρα τι γινετε νικολα ? παμε για πρωτοδικειο και υποβιβασμο ? Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω , δεν μπορει ο βγενο να παρει την παε κ να κυνηγησει δικαστικα το τζιγκερ? Αν κ λογικα θα το εχουν κοιταξει και δεν θα μπορει δυστυχως . Παιδια εγω μια λυση βρισκω , ο φορεας κατασκηνωση εξω απο το σπιτι του , αλλη λυση να πειστει το κακομαθημενο παιδακι δεν βλεπω ειλικρινα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί γράφεται μαλακίες ρε αδέρφια???ποιόν υποβιβασμό ρε δημήτρη???Ποιός σας είπε ότι το πρωτοδικείο είναι κακό????και ο θείος μεσω πρωτοδικείου πηρε τον γαύρο....τι κάθεστε και διαβάζετε τα αστεία περί διάλυσης?????παιχνιδάκια όλων είναι...το μόνο που θα διαλυθεί είναι η ένδοξη ιστορία μας..τα υπόλοιπα είναι απλά μαλακίες των δημοσιοκάφρων για να πουλήσουν....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eγω ξερω οτι εχω αρχισει να κουραζομαι..Κοντευω 30 και τοσα χρονια αντι να μιλαω για μπαλιτσα, καθομαι κι ασχολουμαι με το ποτε θα δουμε μια δυνατη διοικηση που ΑΓΑΠΑΕΙ τον Παναθηναικο και θα τον προστατευει.Καθε χρονο τα ιδια.Προσμονη και ελπιδα στην αρχη και στο τελος ΠΙΚΡΑ.Νιωθω οντως κουρασμενος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. prohja μακαρι να εχεις δικιο , δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα της ΑΕ με το πρωτοδικειο , παντως ειναι ξεκαθαρο πως ο τζιγκερ θελει να ριξει την ομαδα στα βραχια και δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι εναντια σε αυτο .. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην συνεχίζετε να κάνετε κακό στην ομάδα μας και να βλέπετε φαντάσματα .
    Ο Βγενόπουλος που είναι; τι περιμένει ;
    Βύρωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή