Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Το παίρνει πάνω του και τον «ξεβρακώνει»!


Να ξεκαθαρίσω κάτι. Οι δηλώσεις του Βωβού δεν είναι για… χαρές αλλά για προβληματισμό. Δεν μπορεί κανείς να χαίρεται για κάποιον που σκοπεύει να πάει ΚΟΝΤΡΑ  και να ΒΛΑΨΕΙ τον Παναθηναϊκό. Δεν φταίει βέβαια ο Βωβός γι’ αυτό, αλλά ο Τζίγκερ που προφανώς είναι... ανοιχτός και δίνει δικαιώματα. Αυτός κι αν έχει βλάψει το σύλλογο…

Φυσικά για να μην κάνουμε και τους ξύπνιους, ελάχιστοι γνωρίζουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ παίζεται στο θέμα του γηπέδου. Εκεί άλλωστε έγκειται και το μυστήριο. Δεν ξέρεις δηλαδή τι θα σου ξημερώσει. Από τη στιγμή που δεν έχουν εικόνα ούτε οι ίδιοι οι μέτοχοι, δεν μπορούν εννοείται να γνωρίζουν και οι δημοσιογράφοι. Γι’ αυτό και τους παραμύθιασε τόσο άνετα ο Σαμαράς, πετώντας τους στα μούτρα ένα τσουβάλι με χαρτιά που ανάθεμακι  αν μπορούσε κανείς να τα μεταφράσει. Το θέμα εκείνη τη μέρα ήταν ότι δόθηκαν… στοιχεία, άρα «τελειώσαμε» και με αυτούς τους «ενοχλητικούς».

Και να το (ξανά) πούμε και διαφορετικά; Τι πιο απλό λοιπόν, αφού είναι όλα καλώς καμωμένα να πάρει πάνω του (εγγράφως, όχι στο μιλητό) ο Τζίγκερ όλες τις οικονομικές και νομικές ευθύνες και να ξεβρακώσει και τον Βγενόπουλο που το χρησιμοποιεί ως «άλλοθι», όπως λένε οι μονίμως τσακωμένοι με την αλήθεια παπαγάλοι του Βαρδινογιάννη. Αφού δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα Γιάννη Βαρδινογιάννη, πάρτο πάνω σου να τελειώνουμε. Όσο το αφήνεις ανοιχτό και λες «πάμε στα δικαστήρια», τόσο περισσότερες σκιές θα αφήνεις.Αλλά δεν έχει κανείς απαίτηση να το καταλάβεις. Αν ήταν έτσι θα είχες καταλάβει και πολλά άλλα πράγματα στο παρελθόν και δεν θα άφηνες το ποτάμι να φουσκώσει.

Επιπλέον, το θέμα γήπεδο, ΓΗΠΕΛ, κλπ είναι ένα κομμάτι στο οποίο έπαιξε ΜΟΝΟΣ του μπάλα ο Τζίγκερ και μάλιστα αυτό το έβγαζε με… καμάρι και υπερηφάνεια προς τα έξω το επιτελείο του.  Το λέω αυτό διότι συχνά πάνε να μπλέξουν τον Ερασιτέχνη ή ακόμη και τον Πατέρα που υπέγραψε τη σύμβαση με τον Μπόμπολα (καμία σχέση με τη ΓΗΠΕΛ δηλαδή, ούτε με Δήμους, Βωβούς κλπ).

Για όσους δεν θυμούνται, την εποχή εκείνη ο Πατέρας δεν είχε καν αναλάβει καλά – καλά πρόεδρος και απλώς τον φώναξε για… τυπικούς λόγους ο Τζίγκερ να υπογράψει, ενώ εκείνος υπέγραψε ως πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ. Είναι η περίφημη σύμβαση την οποία λίγο καιρό αργότερα μελετώντας την η ομάδα  Βγενόπουλου αποφάνθηκε πως το γήπεδο μπορεί να χτιστεί με τα μισά λεφτά. Όλη η ιστορία ΓΗΠΕΛ είναι του Τζίγκερ (με εντεταλμένο σύμβουλο το δεξί του χέρι τον Σαμαρά), ενώ όταν μπήκε στο συμβούλιό της ο Γιάννης Ξυλάς… ξαναβγήκε γιατί κανείς δεν του έδινε λογαριασμό για όλα τα περίεργα που συνέβαιναν.  Άντε γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε σε λιγάκι από το σότο που ρίχνουν στην πιάτσα.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλα είναι δυνατόν το gazzetta να έχει εξαφανίσει τις δηλώσεις Βωβού μέσα σε μισή μέρα και να έχει άχρηστα θέματα περισσότερο. αποθηκευμένα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.greenzone.gr/2012/03/skilia-pavlof-prasinoi-opadoi.html

    http://www.greenzone.gr/2012/03/mikrografia-ths-elladas-o-panathinaikos.html

    δεν ξερω ποιοσ τα γραφει δεν ξερω ποιον υποστηριζουν απλα ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή