Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

H… ΚΗΔΕΙΑ της Νέας Ερυθρόλευκης Τηλεόρασης!


Ο Παναθηναϊκός σήκωσε λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου το 13ο Κύπελλο Ελλάδος. Εγώ το ξέρω γιατί πήγα και στο γήπεδο, το λέω απλώς επειδή μπορεί κάποιοι να μην το κατάλαβαν από την εικόνα που τους πέρασε η ΝΕΤ ή αλλιώς για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση.

Εννοείται πως δεν τους μάθαμε χθες, τους ξέρουμε χρόνια τώρα και στη μπάλα και στο μπάσκετ και παντού. Ακόμη περιμένουμε να δούμε τα περσινά επεισόδια στο Καραϊσκάκη. Μόλις άρχισαν να πέφτουν οι μπουνιές και οι κλοτσιές έκοψαν τη μετάδοση. Αυτή που όπως όλες όσες αφορούν τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν τον αντίπαλό του λες και είναι από άλλη χώρα. Δεν μαζεύτηκαν τυχαία τρεις χιλιάδες Παναθηναϊκοί έξω από το ραδιομέγαρο πέρσι τέτοιο καιρό και μπορούν και να μαζευτούν και διπλάσιοι αν χρειαστεί.

Ήδη στο διαδίκτυο (youtube και facebook) κυκλοφορούν αρκετά βίντεο με το πως… πανηγυρίζονται οι τίτλοι (;) του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και πως αυτοί του Παναθηναϊκού. Και να πεις ότι απλά οι άνθρωποι είναι… κορεσμένοι από το να βλέπουν το τριφύλλι να σηκώνει κούπες; Μα αφού σε όλη την διάρκεια των αγώνων μας λένε την καραμέλα για τους δύο γίγαντες του ελληνικού μπάσκετ. Γίγαντας ο ένας με τα έξι ευρωπαϊκά, γίγαντας και αυτός με το ένα ε; 

Και πραγματικά δεν με νοιάζει ποιος περιγράφει κάθε φορά, δεν στέκομαι καν σε αυτό καθώς τα πρόσωπα συχνά αλλάζουν. Πολιτική καναλιού είναι, η οποία επιβάλει χάιδεμα των ερυθρόλευκων αυτιών με ψέμματα και ξενέρωμα των πράσινων. Γι' αυτό και ΚΑΝΕΙΣ Παναθηναϊκός δεν τους βλέπει, πέρα από τελικούς και μεγάλα ματς.Γιατί όλοι ξέρουν τον ύπουλο και αντιπαναθηναϊκό ρόλο του καναλιού αυτού. Κηδεία είχαν λοιπόν και το βράδυ του Σαββάτου, κηδεία θα έχουν και μια ζωή αν δεν αλλάξουν τροπάριο…

1 σχόλιο:

  1. Ρε ΝΙκόλα ξενερωμένος είσαι κι εσύ αλλά μην μας αφήνεις και τραβάμε όλο το βράδυ λούκι μετά την ήττα να διαβάζουμε και όλους τους φιλόγαυρους να προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχε αλλοίωση και ότι απλά ο Παναθηναϊκός ήταν λίγος! Παίζουμε δεν παίζουμε καλά δικαίωμα σε άδολη διαιτησία έχουν όλοι και επιπλεόν κανείς ποτέ δεν είπε ότι η φετινή ομάδα ήταν τέτοια που μπορούσε να τα βάλει με όλους και όλα, με τις εξωαγωνιστικλες μεθοδεύσεις δεν τα κατάφερε γιατί ήταν συνεχείς! Γράψε κάτι.. Γήπεδο θα πάμε την άλη Κυριακή κι ας βρεθούμε στο -7!

    ΑπάντησηΔιαγραφή