Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Χωρίς αντίπαλο η «13»!

Δεν νίκησε μόνο μέσα στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός, αλλά και έξω από αυτό. Στην κερκίδα μάλιστα θα λέγαμε πως δεν έγινε καν ντέρμπι, αλλά η Θύρα 13 έκανε πάρτι σε μια ακόμη μοναδική της παράσταση.

Αποδείχτηκε και πάλι πως στα «τετ α τετ» και στα «ίδιοι με ίδιους» τα παιδιά του Φορέα δεν έχουν αντίπαλο. Μια τρομερή πράσινη εξέδρα που έδωσε φτερά στην ομάδα και έκανε το Ελληνικό να θυμίζει Λεωφόρο. Φουλ παλμός και ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μια πραγματική ΑΣΠΙΔΑ για τον Εξάστερο που του έδωσε φτερά και τον κράτησε όρθια στα ζόρια.  

Το δυνατό ξεκίνημα της ομάδας βοήθησε τη «13» να πάρει φωτιά και από εκεί και πέρα δεν σταμάταγε με τίποτα. Ακόμη κι όταν το τριφύλλι φάνηκε να απομακρύνεται από το στόχο του, το πράσινο πέταλο δεν σταμάτησε να χοροπηδάει και να καταθέτει τα… λαρύγγια του για την αρμάδα με τα έξι ευρωπαϊκά και τα αμέτρητα ελληνικά.

Το συμπέρασμα αυτό περί της καθολικής επικράτησης δεν είναι μόνο δικό μου, αλλά νομίζω ότι μπορούν να σας το βεβαιώσουν ακόμη και οι απέναντι. Και μιας και είπα για τη «13» ρίξτε όλοι μια ματιά στην ανακοίνωσή της για τα διοικητικά του ποδοσφαίρου, που προσωπικά με καλύπτει απόλυτα.

1 σχόλιο:

  1. Δεν τα ειχαν πληρωσει καλα τα παιδια της Λ7 γι αυτο δεν ειχαν πολυ φωνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή