Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Δικαστές ή απλά ρουφιάνοι;


Μετά απορούμε όταν μας φωνάζουν στα γήπεδα «αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» ε; Η αστυνομία έβγαλε στο σάιτ της δύο παιδιά που συνελήφθησαν στα προχθεσινά επεισόδια. Μέχρι εδώ… δικαίωμά της (λέμε τώρα), αφού με την αστυνομία άκρη δεν βγάζεις και οι άνθρωποι είναι αλλού για αλλού.

Το θέμα είναι από που και ως που οι φάτσες των παιδιών να κάνουν το γύρο του κόσμου και σε διάφορες ακόμη ιστοσελίδες. Εγιναν όλοι δικαστές. Και πριν τους δικάσουν για όσα έκαναν ή δεν έκαναν (γιατί να ξέρετε ότι ακούγονται σημεία και τέρατα για όσα τους έχουν φορτώσει ότι και καλά κουβαλούσαν μαζί τους) τους ξεφτίλισαν σε όλη την κοινωνία λες και είναι τίποτα δολοφόνοι. Και με τους πραγματικούς δολοφόνους... ΚΟΤΕΣ!

Να μην μιλήσω για τις άλλες φωτογραφίες με τα… επεισόδια που μοίρασε προχθές η αστυνομία. Εκεί όπου στις περισσότερες δεν  φαίνεται να κάνουν τίποτα απολύτως όσοι είναι στο πλάνο. Πραγματικά είναι φορές που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Και μιας και ο λόγος για τα ντράβαλα της Κυριακής να πούμε και κάτι ακόμη. Πήγα και στα δύο παιχνίδια του μπάσκετ και μίλησα με πάρα πολύ καλό κόσμο. Και συνδεσμίτες και απλούς φιλάθλους και τα πάντα όλα. Ε μα όλοι να έχουν να πουν από μια «ιστορία» για τους αστυνομικούς; Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Είπαμε έγινε πολύ χοντρό στήσιμο. Και να σας πω και κάτι άλλο. Ετσι εξοργιστικά που το έκαναν δεν πιστεύω ότι μπορούσε με τίποτα να αποφευχθεί το μπάχαλο. Το πολύ – πολύ αν είχαμε ισχυρή διοίκηση με κατάλληλα άτομα σε πόστα κλειδιά, απλά  να περιοριζόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου