Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μας έφτιαξε και πάλι τη διάθεση!


Δεν χρειάζεται αμφιβολία ότι όσοι πήγαμε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ είχαμε πεσμένη ψυχολογία από τη μπάλα. Από τα όσα συνέβησαν την Κυριακή με τα επεισόδια αλλά και την οριστική απώλεια του «ονείρου» (εκεί φτάσαμε…) που είχαμε φέτος, δηλαδή το πρωτάθλημα.

Για μια ακόμη φορά αυτή η τεράστια ομάδα που έχουν φτιάξει ο Θανάσης με τον Παύλο και φυσικά ο τεράστιος Ζοτς μας έφτιαξε τη διάθεση. Εντάξει, δεν τα ξεχάσαμε και όλα, αλλά ήταν ένα ευχάριστο δίωρο που σε έκανε να χαμογελάσεις και πάλι Παναθηναϊκά. Είναι πραγματικά ευτύχημα που τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια (στα περισσότερα από τα οποία οπαδικά ζοριζόμαστε λόγω του ποδοσφαίρου) υπάρχει αυτή η αρμάδα που σε κάνει να φουσκώνεις από υπερηφάνεια.
 
Το πρώτο λιθαράκι μπήκε λοιπόν και πάμε να βάλουμε και το άλλο την Πέμπτη. Και μην φοβάστε ότι επειδή τους ρίξαμε πολλά θα γίνουμε… Ολυμπιακός (όπως πέρσι με τη Σιένα). Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε έξι ευρωπαϊκά, ούτε θα είχαμε σαρώσει ότι κινείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Τέτοιο τσουβάλιασμα μόνο η… ΝΕΤ κάνει. Η Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση ντε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου