Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Μπαλαντέρ» ο Πολέμης!


Μέχρι τις 9 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που θα γίνει η γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού, έχει ο… Θεός και πολλά μπορούν να γίνουν. Μπορεί οι διαρροές του Γιάννη Βαρδινογιάννη να κάνουν λόγο για μη παρουσία του στη συγκεκριμένη διαδικασία, πλην όμως ως τη μέρα αυτή και ανεξάρτητα από το ότι δεν θα δώσει το παρόν, όλο και κάποια ραντεβού μπορούν να γίνουν σε πιο προσωπικό επίπεδο και να αποδειχτούν σημαντικά.

Εκείνος που έχει αναλάβει το ρόλο του «μπαλαντέρ» είναι ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος θα επιδιώξει επαφές με αρκετούς μετόχους, μα το βασικότερο με τον μεγαλομέτοχο. Οι δυο τους άλλωστε, όπως είναι γνωστό, είχαν συζητήσει (παρουσία και του γιου του, Λεωνίδα) πριν από 20 μέρες αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ως τις 9 του Μάρτη είναι πολύ πιθανό να γίνει ένα ακόμη ραντεβού, που θα είναι και το πλέον καθοριστικό.

Ο Πολέμης ασφαλώς και μιλάει διαρκώς με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, καθώς αυτή τη στιγμή είναι οι δύο πιο «ζεστοί» μέτοχοι, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει και μια επαφή με τον Νικόλα Πατέρα. Επειδή πολλοί αναρωτιούνται, με αφορμή και τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο τριήμερο (και τις οποίες σας έγραψα χθες από που προέρχονται και ΟΧΙ από την πλευρά Βαρδινογιάννη), αν παίζει θέμα επιστροφής του να σας πω δυο πράγματα.

Οι λόγοι που έφυγε ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού από το προσκήνιο δεν έχουν ακόμη εκλείψει και μπορεί να τους αναζητήσει κανείς στη σχετική ανακοίνωση παραίτησής του. Νομίζω πως είναι ξεκάθαροι.

Από την άλλη ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα βάλει το ποσοστό του και δεν αποκλείεται να ζυγίσει τα δεδομένα και τελικά να συμμετάσχει. Αλλωστε, ο Πατέρας δεν έφυγε από τον Παναθηναϊκό επειδή του τελείωσαν τα λεφτά, αλλά επειδή δεν μπορούσε να συνεργαστεί σε ένα καθεστώς που απουσίαζε παντελώς η ενότητα.  Αυτό είναι όλο. Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και από τις ζυμώσεις που θα γίνουν θα εξαρτηθεί το μέλλον του τριφυλλιού. Μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή, όποια κι αν είναι αυτή. ΜΑΚΑΡΙ!

4 σχόλια:

  1. Γυρνα ρε Μουσια και στειλε τον παλιοφιλο σου εκει που ξες! Μου θελει και Ολυμπιλαγο Β', ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο δίδυμο, Πατέρας- Βγενόπουλος.Μακάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικόλα τι ακούγεται;
    Θα εμφανίσει ο Γόντικας στη Γ.Σ. χαρτιά της πλευράς ΒΑρδινογιάννη για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου από άγνωστο πρόσωπο ή εταιρεία;
    ΘΑ καούν τα μυαλά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή