Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έρχεται το «κραχ». Θα το επιτρέψετε;


Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα μαντάτα από την ΟΥΕΦΑ κι ας πανηγυρίζουν αυτοί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Παράταση ζωής πήρε ο Παναθηναϊκός και τίποτα παραπάνω. Με τα ψέματα πήγε ο Γόντικας εκεί και πέρα για να τους παραμυθιάσει και επί της ουσίας στο ίδιο έργο θεατές είμαστε. Παρηγοριά στον άρρωστο είναι η παράταση αυτή και τίποτα περισσότερο. .

Τι να τους δείξει άλλωστε ο Γόντικας; Τις παρκαρισμένες μετοχές του μεγαλομέτοχου ή το MOU του Τσάκα με τους… Πακιστανούς για το οποίο καμάρωναν και πανηγύριζαν οι παπαγάλοι του; Ακόμη και η επιστολή του Βγενό και η δεδηλωμένη πρόθεσή του να βοηθήσει δεν σώζει την παρτίδα αν δεν αποφασίσει ο Τζίγκερ να σταματήσει το κρυφτούλι και να κοιτάξει σαν άντρας τον κόσμο στα μάτια.

Κι αν στην τελική έχει αυτός ένα παράπονο για τα όσα άκουσε από τους οπαδούς, αυτοί έχουν… εκατό για την παθητική και αντιπαναθηναϊκή στάση που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια. Σας τα είπα και το πρωί αυτά, έτσι επειδή είναι στιγμές που σαλτάρεις διαβάζοντας αυτά που βγάζουν προς τα έξω οι αυλικοί του. Κανείς δεν τον παρακαλάει για τίποτα, κανείς δεν του ζητάει χάρη. Τις υποχρεώσεις του να ρυθμίσει του ζητάνε και να απομακρυνθεί από τον σύλλογο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα, μην μπερδεύεστε και βασικά μην σας μπερδεύουν.

Όσο για το περίφημο παραμύθι των πολυμετοχικών που διέλυσαν και γονάτισαν την ομάδα, σε λίγο θα πιστέψουμε ότι μέχρι το 2008 ο Παναθηναϊκός είχε σαρώσει τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα και ήρθαν κάποια λαμόγια και τα ισοπέδωσαν όλα. Να μην πιάσουμε το οικονομικό σκέλος και τις παπαριές περί κακοδιαχείρισης γιατί εκεί είναι που θα γελάσουν και οι πέτρες. 

Λες και η συμφωνία που έγινε το 2008 προέβλεπε να μπουν μια φορά λεφτά και με αυτά να τη βγάλουμε για καμιά 20αριά χρόνια. Όταν κάποιοι δουν ποιος δεν έβαλε σάλιο από το 2008 μέχρι σήμερα, τότε θα καταλάβουν και γιατί σταμάτησαν να τα σπρώχνουν οι υπόλοιποι και γιατί πάει για φούντο το μαγαζί. Ευθύνες σαφώς και έχουν όλοι για τη σημερινή κατάσταση, αλλά αν υπήρχε Παναθηναϊκό δικαστήριο ο μεγαλομέτοχος θα είχε φάει ισόβια. Αυτό είναι το ΜΟΝΟ σίγουρο.

Πάμε τώρα και στην ταμπακιέρα διότι δυστυχώς ότι έγινε έγινε και πίσω δεν γυρνάει. Ο Παναθηναϊκός πάει για μια ιστορική ξεφτίλα και έχει λιγότερες από 40 μέρες για να το αποφύγει. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είτε κάθονται σε ένα τραπέζι οι δικηγόροι του Βαρδινογιάννη και του Βγενόπουλου (και του όποιου άλλου γουστάρει) είτε ο Παναθηναϊκός ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Για μένα πάντως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Αυτά και σας αφήνω για να πάω στο μπασκετάκι. Καλό κουράγιο σε όλους μας.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο για το Blog ρε Νικόλα, δε θέλαμε να σε χάσουμε... =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταρχήν Νικόλα δεν θέλω να βάλω στην κουβέντα τον Βγενόπουλο, γιατί και αυτός έχει τεράστια ευθύνη. Εγώ μία απορία έχω,ο καπετάνιος ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, δεν έχει άποψη, δεν λέω να βάλει χρήματα σιγά μην το έκανε,ούτε να βοηθήσει θέλω, άλλα γνώμη δεν έχει, να πει κάτι, 20 χρόνια είχε την ομάδα, κάτι θα μπορούσε να πει η και αυτόν δεν το νοιάζει,τελικά δίκιο είχαν μερικοί πώς άμα ζούσε ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά, γιατί λένε αγαπούσε πολύ την ομάδα. την να πω μακάρι να βρουν λύση γιατί ο πάτος πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8 EKΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 20 ΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΤΣ.ΛΙΓΚ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ?Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ?ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΜΚ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΖΙΓΚΕΡ?ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΙΚΟΛΑ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΜΤΟΧΕΣ ΤΟΥ!ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικόλα καλημέρα. Είναι πασιφανές πως ο ΙΒΒ επιχειρεί να κάνει στον Παναθηναϊκό ότι έκανε στον ΟΦΗ. Κοινώς να ξεφτιλίσει την ομάδα. Στον ΟΦΗ το πέτυχε με τον υποβιβασμό στην Β΄ Εθνική, στον Παναθηναϊκό το επιχειρεί με τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και το Πρωτοδικείο. Το μόνο αγκάθι στα σχέδια του είναι αφενός πως δεν έχουν την ίδια δυναμική και κόσμο τα δυο σωματεία και αφετέρου πως στην πράσινη ΠΑΕ υπάρχουν κι άλλοι μέτοχοι, δηλαδή δεν παίζει μπάλα μόνος του. Εύχομαι τα επάρατα σχέδια του να του γυρίσουν μπούμερανγκ...
    ΥΓ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή