Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Είναι δυνατόν να μην πάει;


Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτό που γράφουν καθημερινά τα περισσότερα ΜΜΕ είναι ότι κάποιοι μέτοχοι του Παναθηναϊκού… παρακαλούν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να πάει στη γενική συνέλευση και να «υπογράψει» τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα κουνήσει μαντίλι! Nα κάνει δηλαδή το ΠΡΟΦΑΝΕΣ. Και αυτό κάποιοι το θεωρούν και φυσιολογικό να (μην) γίνεται από την πλευρά του μεγαλομετόχου. Μα καλά πλάκα κάνουμε τώρα;

Κοιτάξτε να δείτε, επειδή ορισμένα πράγματα μάλλον έχουν μπερδευτεί. Να ξαναπούμε πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ζητάει από τον Βαρδινογιάννη ούτε να παραμείνει στην ομάδα ούτε να βάλει άλλα λεφτά. Αλλωστε, τα τέσσερα χρόνια της (υποτιθέμενης) πολυμετοχικότητας (γιατί επί της ουσίας δύο ήταν) σχεδόν στον τζάμπα την έβγαλε. Ακόμη και τις δύο χρόνιες που στην ουσία αυτός έκανε κουμάντο, με τα λεφτά των άλλων το έτρεχε το μαγαζί. Και από τότε που εκείνοι σταμάτησαν να βάζουν, πάμε για να βαρέσουμε κανόνι. 

Θυμηθείτε τι ταμείο άφησε ο Πατέρας όταν έφυγε, τι εξηγήσεις τους ζήτησε στο ΔΣ περί της κακοδιαχείρισης που τον κατηγόρησαν μέσω αυλικών πως έκανε κι αν έκατσαν όλοι σούζα και μετά τα ξαναλέμε. Γνωστά είναι όλα αυτά και η ιστορία δεν γίνεται να παραχαραχτεί άλλο με επικοινωνιακά τρικ. Και βασικά τα ξέρουν και τα έχουν παραδεχτεί οι ίδιοι οι μέτοχοι μεταξύ τους (είτε σε συζητήσεις που έκαναν, είτε σε επιστολές που αντάλλαξαν),οπότε οτιδήποτε άλλο ειπωθεί περιττεύει και είναι εκ του πονηρού.

Δικαίωμά του είναι λοιπόν να θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, δικαίωμά του ακόμη και να έχει «μούτρα» επειδή κάποιοι τον έβριζαν. Ούτε συζητάμε καν πόσα εκατομύρια Παναθηναϊκοί έχουν «μούτρα» εδώ και τόσα χρόνια για τον αδιάφορο και χωρός νεύρο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε και διοικούσε την ομάδα. Γνωστά είναι και αυτά και η Παναθηναϊκή ιστορία τα έχει καταγράψει.

Αν που λέτε θέλει πραγματικά να φύγει, καλό είναι να μην φρενάρει άλλο τις εξελίξεις, όπως έκανε τόσο καιρό με την ιστορία του Τσάκα και να αναλάβει τις όποιες υποχρεώσεις έχει δημιουργήσει. Αλλωστε, σε όλα τα «παιχνίδια» οι καθυστερήσεις κάποια στιγμή τελειώνουν και ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του ματς. Ας πάει στη γενική συνέλευση να δρομολογήσει την επόμενη μέρα και μετά έχει ο Θεός. Μόνο τότε θα πείσει ότι όντως έχει τελειώσει από τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου