Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΕΤΣΙ διοικείται μια ομάδα!

Βγήκα χθες το βράδυ να πιώ ένα ποτό και γύρισα αργά στο σπίτι. Άνοιξα λίγο το facebook να… κουτσομπολέψω σαν παιδί και εγώ και έπεσα στο προφίλ ενός καλού φίλου που φαίνεται να μην νύσταζε και είχε «ανησυχίες» μέσα στη νύχτα.

Καθόταν και ανέβαζε βραδιάτικα ο μαζοχιστής από το youtube ηχητικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Νικόλα Πατέρα στον Βασίλη Βέργη πριν από 1,5 χρόνο. Παρά το γεγονός ότι τις ξέρετε πολύ καλά τις απόψεις μου, για τον καλύτερο πρόεδρο και μεγαλύτερο κέρδος επί πολυμετοχικότητας που είχε ο Παναθηναϊκός, κάθισα για σχεδόν μια ώρα και άκουσα τα πέντε αποσπάσματα που υπάρχουν από τη συνομιλία.Πέντε το πρωί πήγε!

Εντάξει, προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι έγινα σοφότερος, διότι αυτά που έλεγε ο «Φάδερ» τα ξέρω και με εκφράζουν απόλυτα. Σκέφτηκα ωστόσο και εγώ (προφανώς και πολλοί άλλοι)  πόσο επίκαιρες είναι ακόμη και σήμερα - που ο Παναθηναϊκός διοικητικά βολοδέρνει – εκείνες οι κουβέντες του και βασικά ποια είναι η σχέση που ΟΦΕΙΛΕΙ να χτίζει ένας παράγοντας με τον κόσμο.Αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα.

Στο Gazzetta, που δούλευα τότε αλλά και μέχρι πριν από λίγες μέρες, είχα χαρακτηρίσει τη συνέντευξη αυτή ως «Δωρεάν Μαθήματα Διοίκησης" (http://www.gazzetta.gr/node/90062) από έναν άνθρωπο που όπως και τότε έτσι και τώρα κάποιοι με τις τακτικές εμφυλίου τον έφεραν εκτός ομάδας. Δεν μου αρέσει να ξύνω πληγές, όμως οι ατάκες του παραμένουν επίκαιρες ακόμη και σήμερα και δείχνουν τι συνεχίζει να τραβάει ο Παναθηναϊκός διοικητικά.

Μέρες που είναι πάντως και μιας και παίζουν και οι σχετικές αργίες καλό είναι όποιος έχει χρόνο να καθίσει και να ακούσει ξανά τη συγκεκριμένη συνέντευξη. Ή να βάλει το κομπιούτερ να τα "πει" και ας κάνει παράλληλα και κάποια άλλη δουλειά εφόσον δεν προλαβαίνει να αράξει με ηρεμία. Αν και εκείνος που θα έπρεπε να την είχε ακούσει και να πάρει συμβουλές από αυτήν είναι βασικά ο μεγαλομέτοχος.

Σας βάζω τα πέντε σχετικά λινκ και άμα βρείτε χρόνο θα με θυμηθείτε. Καλή ακρόαση και καλή… λευτεριά στον Παναθηναϊκό κάποια στιγμή απ’ όλα όσα βιώνει.  

1 σχόλιο: