Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Δεν ξεχνιέται η λάσπη!


Με ρωτάνε πολλοί φίλοι γιατί «κυνηγάω» εσχάτως τα «τσακάκια» και δεν τα αφήνω στα λαγούμια που έχουν κρυφτεί. Σωστή η ερώτηση υπό την έννοια ότι νταβατζιλίκια και αστυνομίες Τύπου είναι πρακτικές που συνήθως δεν με αφορούν.

Αρκεί φυσικά να μην με έχει πειράξει κάποιος, να μην μου έχει ρίξει λάσπη και να μην έχει προσπαθήσει να με στοχοποιήσει και να με βλάψει προσωπικά. Εκεί είναι που μετά δεν πρέπει να τον αφήσεις σε χλωρό κλαρί. Tο να ξεφτιλίζονται μόνοι τους είναι δικαίωμά τους και κανείς δεν θα τους το αφαιρέσει. Κάποιοι άλλωστε το έχουν... κερδίσει το προνόμιο αυτό με την πορεία τους στο χώρο. Γνωστά είναι αυτά και στην τελική δεν τρέχει και τίποτα. 

Δεν ξεχνάω λοιπόν τι λάσπη είχε πέσει τόσο σε μένα προσωπικά όσο και σε 3-4 ακόμη ανθρώπους που προσπαθούσαν επί πέντε μήνες να μιλήσουν με τη φωνή της λογικής. Τι για «τσάτσους του Πατέρα και του Βγενόπουλου» ακούγαμε και διαβάζαμε, τι για «αντι – Παναθηναϊκούς που δεν θέλουν την… εκτόξευση», τι ότι «εμείς κάνουμε ρεπορτάζ και εσείς… εξυπηρετήσεις» και ότι άλλη παπαριά μπορεί να κατέβει στου καθενός το κεφάλι.

Ακούστε "λογική". Να εκτοξεύεται δηλαδή ο Παναθηναϊκός και εγώ να είμαι απέναντι; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Ή για να σας το πω και αλλιώς, πόσο μαλάκας θα πρέπει να είναι κάποιος για να πιστέψει κάτι τέτοιο; Φυσικά το ποιος έκανε ρεπορτάζ και το ποιος εξυπηρετήσεις φάνηκε στην πορεία. Και το παιχνίδι με τον Τσάκα δεν το έπαιξαν ένα δύο άτομα που είχαν πιάσει δουλειά κάθε πρωί στην Ηρώδου Αττικού, αλλά πολλοί περισσότεροι. Ε δεν γίνεται όλοι αυτοί να βγαίνουν ατσαλάκωτοι και να μην ζητάνε έστω και μία συγνώμη; Κατανοητό;

3 σχόλια:

  1. Ρε Νικολα ξερεις ποιο ειναι το Περιεργο;Πως αφησε ο Βαρδινογιαννης εναν...Τσακα να κανει φυλλο και φτερο τα λογιστικα βιβλια της παε.Εκτος και αν δεν εγινε τιποτα απ ολα αυτα.Απλα κατι δε μου κολαει ρε γαμωτο.Ολο αυτο πιο πολυ βολευει τον Βγενοπουλο παρα τον Τζιγκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλα μπορεί να στοχοποιήθηκες απο κάτι τέτοιους τύπους όπως λες,αλλά στα δικά μας μάτια ''ανέβηκες΄΄ ακόμα περισσότερο ως μια φωνή λογικής που ξέχωρισε απο την λάσπη και την προπαγάνδα που βλέπουμε καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλοι ξέρουμε οτι ο τσάκας είναι πιονάκι του ραλλίστα....όλοι ξέρουμε ότι ούτε άραβες ούτε έλεγχος ούτε τίποτα δεν υπάρχει...ένα κολπάκι ήταν να περάσει ο καιρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή