Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σκάβουν το λάκκο τους!


Όταν το νταβατζιλίκι δεν έχει όρια, αυτά συμβαίνουν. Η δίωξη σε βάρος του Φερέιρα είναι μια ακόμη απόδειξη ότι κάποιοι πάνε γυρεύοντας. Ότι προκαλούν μέχρι εκεί που δεν πάει το λαό του Παναθηναϊκού χωρίς να τους νοιάζουν οι συνέπειες.

Ο κ. Πετρόπουλος που ανέλαβε την ευθύνη για να φέρει εις πέρας την... αποστολή, αλλά και ο γνωστός και μη εξαιρετέος που τον τοποθέτησε ξεχνούν πως στις 18 Μαρτίου υπάρχει ένα «ραντεβού» στο ΟΑΚΑ. Μπερδεύονται επίσης βλέποντας τον Παναθηναϊκό να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε μη αγωνιστικό επίπεδο και ξεχνούν ένα ακόμη πραγματάκι. Πως εκτός από τον τεράστιο Ζεσουαλντο και τα παιδιά του, στο ματς αυτό θα έχει 60.000 λαού που θα τραγουδάει, θα… χοροπηδάει και γενικώς θα τους κάνει τη ζωή ΚΟΛΑΣΗ.

Ότι και να κάνουν, ότι και να πουν, όσο και να προκαλέσουν, θα πρέπει να περάσουν και από το… ταμείο του Ολυμπιακού σταδίου. Το έχουν τραβήξει πολύ, έχουν προκαλέσει μέχρι εκεί που δεν πάει, μα ένα πράγμα δεν καταλαβαίνουν. Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και γενικά με τον κόσμο με αυτά που τραβάει στις μέρες μας, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ.

Δυστυχώς βλέπω ότι η Ριζούπολη θα είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτά που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ, αν το συνεχίσουν έτσι το πράγμα. Αλλωστε, όπως λένε κι αυτοί, δεν έγινε και τίποτα εκείνη τη μέρα. Ούτε και πέρσι που δίδαξαν ήθος. Oύτε και με εκείνον τον Βασιλείου του Θρασύβουλου που έφαγε τις φάπες του στα αποδυτήρια, ούτε στη φυσούνα της Ξάνθης, ούτε σε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ακόμη περιπτώσεις. Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί και οι προκλήσεις έχουν κάποια στιγμή όρια. Αυτά, αν και είναι γνωστό τι ισχύει για την πόρτα του κουφού…

2 σχόλια:

  1. Όλη η βρώμα και η σαπίλα του ελλην. ποδοσφαίρου (που λέει ότι οι δηλώσεις των παραγόντων του ΠΑΟ υποβαθμίζουν το άθλημα σε αντίθεση με αυτών του οσφαπ που … “διδάσκουν ήθος” ) φαίνεται σε αυτήν την δίωξη !
    Φάγανε τα λυσακά τους να τιμωρήσουν την έδρα , να τιμωρήσουν παίκτες ότι περνάει από το χέρι τους να μας δυσκολέψουν στις 18 του μάρτη , ξεσπάσαν πάνω στον προπονητή , αναβάλανε ματς , μεταθέσανε ημερομηνίες ανατρέψανε τα πάνω ανεβάσανε τα κάτω και η διοίκησή μας σφυρίζει κλέφτικα !
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΣΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ !
    (κάτι σαν τον Χατζηχρήστο στον Ηλία του 13ου)

    Όπως τα λέει ο Φερέϊρα στους παίκτες του :
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !
    (μα όλων ανεξαιρέτως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα ειναι οτι αμα γινει το οτιδηποτε μας βλεπω να μας αφαιρουν βαθμους,πολλους βαθμους. Ξερω οτι ισως ακουγομαι υπερβολικος αλλα τους εχω για ολα ικανους και εχουν δειξει με πολλους τροπους οτι μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν στο παρασκηνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή