Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Περί Τίτου Βασιλόπουλου!


Το καινούργιο όνομα που μπήκε στη… ζωή του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες είναι ο Τίτος Βασιλόπουλος. Για όσους δεν τον ξέρουν είναι ένας «άρρωστος» φίλος της ομάδας, περίπου 60 χρονών,  με τρελό «πακέτο». Πούλησε μάλιστα προσφάτως τη φαρμακοβιομηχανία του και από την κίνηση αυτή καρπώθηκε κοντά στα 380 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι αν θέλει βάζει για… πλάκα την περίφημη 15άρα και πολλά παραπάνω.  

Την αφορμή για κουβέντα έδωσε η (εμφανής) παρουσία του το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο, κάτι που αποκάλυψε η Γάτα. Βέβαια, ο κ. Βασιλόπουλος πηγαίνει συχνά στα εκτός έδρας ματς (και σχεδόν σε όλα τα εντός), απλώς τώρα διέρρευσε το όνομά του. Διατηρεί πολύ καλή σχέση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη (κυρίως τον Βαρδή), ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο μίλησε με τον Βγενόπουλο (την εποχή με τις ανταλλαγές επιστολών περί ΓΗΠΕΛ κλπ) για να μπει ως «συμπαίκτης» αλλά τελικά έκανε πίσω.

Γενικώς γνωρίζεται με τους περισσότερους μετόχους του Παναθηναϊκού (με τον Πολέμη πηγαίνει συχνά στο γήπεδο, με τον Πατέρα έχει να μιλήσει αρκετά χρόνια, ενώ αδερφικός του φίλος είναι ο Γιάννης Ξυλάς) και είναι γνώριμη «φάτσα» στα Παναθηναϊκά δρώμενα.

Προ εβδομάδων και πάλι υπήρξε σκέψη να κάνει κίνηση (έφτιαξε μάλιστα και σχετικό πλάνο με διοικητικά  πόστα) αλλά άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον του τον αποθάρρυναν να προχωρήσει γιατί θα «μπλέξει».  Και να ξέρετε πως γενικώς δεν γουστάρει ούτε τα media ούτε τις κόντρες,

Να πω την αλήθεια είχα γίνει γνώστης των συγκεκριμένων επαφών, αλλά από τη στιγμή που το θέμα πήγαινε προς «κάψιμο» δεν υπήρχε λόγος και να βγει. Τελικά βγήκε και απλά δίνω κάποιες έξτρα λεπτομέρειες, λέγοντας ΜΑΚΑΡΙ να προχωρήσει γιατί θα είναι τρομερή ανάσα για τον σύλλογο, ωστόσο με όσους μιλούσε μέχρι πριν από λίγες μέρες το απέκλειε. Ίδωμεν…   

7 σχόλια:

  1. Καταρχάς καλή κίνηση Νικόλα και καλή συνέχεια στο νέο ξεκίνημα.Ευχόμαστε να σε δούμε και σε ένα μεγάλο έντυπο ηλεκτρνικό η τηλεοπτικό μέσο γιατί κακά τα ψέματα όπως είσαι τώρα περιορίζεσαι στους πολύ φανατικούς.Όσον αφορά το όνομα που αναφέρεις εγώ προσωπικά τον άνθρωπο αυτό δεν τον έχω ξανακούσει ποτέ αλλά ρε Νικόλα και τι δεν έχουμε ακούσει τόσο καιρό.Έχει γίνει μόδα πλέον σε όλες τις ομάδες με προβλήματα να ακούγονται πολλά και να μη γίνεται τίποτα.Πόσο μάλλον σε εμάς.Όταν ανέφερες δε την πολύ καλή του σχέση με το Βαρδινογιαννεικο εκεί μας έκανες την καρδιά περιβόλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο υπάρχει ο σοφέρ και το θέμα ΓΗΠΕΛ δεν πρόκειται να έρθει κανένας Νικόλα.Ας μην ελπίζουμε.Μια λύση υπάρχει.Στήρηξη στην ομάδα μπας και το σηκώσουμε.Μετά βλέπουμε.Καλή αρχή και καλή δύναμη και από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Βασιλαρά,

    σας έχω στειλει ενα μηνυμα στο facebook, αν έχετε χρόνο ριχτε μια ματιά. ισως σας ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νικολα,αν φτιαξεις σαϊτ,θα βαλεις και ενα μπλογκ να γραφει ο κοσμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Νικόλα!!!Καλή αρχή στο blog σου. Σε διάβαζα και στο gazzetta και στο leoforos και παραδέχομαι ότι ενώ δε συμφωνούσα σε κάποια πράγματα μαζί σου, αναγνωρίζω ότι είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ παναθηναϊκός. Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις στη συνέχεια, πάντα για το καλό της τριφυλλάρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νικόλα, ο Τίτος μίλησε για το αυτονόητο και όποιος ξέρει να διαβάζει κατάλαβε...
    Καψούρα του είναι η Πανάθα, αλλά...
    Και ο άνθρωπος βρήκε τον μπελά του.
    Διάβασε τα σχόλια "παναθηναϊκών" κάτω από τη διάψευση που ανέβασε το gazzetta για να καταλάβεις πόσο "κουλός" λαός είμαστε.
    Με το καλημέρα ο άνθρωπος εισέπραξε ειρωνεία, απαξίωση και αμφισβήτηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή